Bio & onyttigheter

Nu har det varit så konstant med detta tvåande att jag var tvungen att googla saken, sedan behöver man inte tro på det men det var ju positivt i alla fall ;). Och i samband med detta så har det varit en tid med väldigt mycket sammanträffanden, en del värdelösa sanndrömmar och en större hög mysko grejer. Vilket är förunderligt för jag känner mig inte mer öppen/mottaglig nu än annars, men det är väl saker som vill komma fram helt enkelt. 
 
Så har vi det där med kosten *himlar med ögonen*. Nu minns inte jag vad mannen som driver Paleoteket heter, men däremot minns jag vad han sa i tv om att äta ute på hak, att det är nästintill omöjligt. Igår blev jag bjuden på middag från en pizzeria i stan och efter att jag läst och läst igen på vad som erbjöds så gav jag upp. Inte en enda grej funkade, inte ens salladerna då de var färdiga sallader och hälften behövde väljas bort för att passa mig. SÅ....det blev en glutenfri pizza. Första pizzan på ett år för mig. Kroppen gillade det inte, ont i magen etc, men själen tog mest stryk. Däremot var det helt galet gott, det skall inte förnekas. Således smackade jag gårdagen rakt ned i marken sett ur perspektivet Kost/hälsa/självrespekt. Och valde att fortsätta på det spåret sedan också. Med en Caramel Cheesecake från Espresso House, det godaste som finns! Vi landade där vid halv nio på kvällen, för lite uppiggande kaffe <3.
 
 
 Innan kaffet var vi på bio och såg The Avengers Infinity War. Riktigt bra, men mörk eftersom ingenting gick särskilt bra för dem. Hur som så älskar jag dessa filmer <3. Och Mark Ruffalo lite extra, han utstrålar intelligens tycker jag. Särskilt som hulken, nädå ;).
 
Yaay selfie ;-D! Men fotade i all glädjeyra jag huserade med igår, lite svårt att låta bli att nämna men likväl hamnar det i facket : Något ingen har med att göra. Men det gjorde en bra start på gårdagen och det gör en kungligt bra Maj månad. Däremot....var det inte en plattis så långt ögat kan nå här igår. Fnys på det ;). 
Hittade en massa gamla foton igår, både fysiska och digitala varav de senare var...heh, tjah pinsamma. Eller så står man helt enkelt för vem man varit, vem man är, och hur allt gestaltat sig. Däremot hittade jag också photoshoppade bilder som jag verkligen undrar över hur det stod till i hjärnan?? Jag minns att det verkligen gick att hitta fel på allt, och det enda photoshop gjorde var att ge ett sämre självförtroende. Det som dock kan vara skrattretande idag med att se dessa bilder, är att jag dessutom var extremt dålig på photoshop ;-D, haha...så det var mest ett freak jag skapade av att dra, smeta och bleka. Huga. 
 
NÅ. Idag....klev vi upp vid 06 minsann och solen skiner ute. Jag funderar på att pumpa cykeln och ta en loppisrunda bara för att. Jag tycker ju sådant är både stimulerande för fantasin (vad man kan skapa av saker) samt riktigt roligt faktiskt. Dock kan jag inte ta med Pixie för hon lär väl inte få komma in på loppisar heller. Igår gick vi till Tasseborg jag och Pixie så hon fick välja lite godis för att fira den bra dagen. Jag älskar att ha med henne överallt, hon är så himla gullig och duktig och med hjälp av lite godis ;) kan jag styra henne precis som jag vill. Finns det godis har jag hennes totala uppmärksamhet. 
 
Och idag börjas det om med fucking jävla kosten *orkar knappt* men vet med mig att Valborg blir en dag med fusk. Jag ska göra som jag gjorde när jag startade allt detta för ett år sedan och skriva ned varenda måltid jag äter, vad den innehåller. Det här är ju lixom inte det lilla som att gulla lite med lchf eller vanlig paleo....nej det här är mer sadist-kosten MEN väl värd det alla dar i veckan såklart. Och bara jag kommer in i det igen så är det ju inga problem, då slutar jag dras emot socker och skit. Men bara en sådan sak som kaffe ute....jag kan utan problem välja en vanlig kopp kaffe, men jag vill ha mjölk i och där går det åt helvete direkt....har man tur så har de laktosfri mjölk...men jag ska inte dricka det heller....hur svårt ska det vara med bra alternativ?? När det finns sådant som havremjölk, mandelmjölk, kokosmjölk etc. Om en vecka från idag så lovar jag er att jag ska kunna skriva att jag hållit detta och varit skitduktig (minus valborg)! Sedan är det "bara" att lägga vecka efter vecka till den där duktigheten och vips är sockersuget borta. Och allt annat sug också. Och jag har för övrigt landat i ett tredje alternativ till vad jag upplever i hälsan...det behöver inte vara SS, det behöver inte vara förkylning....det kan vara ren och skär pollenallergi också. Och....även allergin ska kunna bli bättre med en bra skött kost! 
 
08:20....inget plattis så långt ögat kan nå....får en känsla av att inget mer kommer hända här denna vecka, men hoppas jag har fel. Det ÄR störigt när arbetet bara blir stående ibland en hel vecka utan att någon alls tittar in här för att komma vidare. Det är inte deras fel, jag vet att de blir beordrade ut på andra uppdrag....men likväl, fel att bara göra klart på ett ställe först då? Fortsätter inte jobbet idag och imorgon blir det knappast klart till slutet av nästa vecka som jag hoppades på. Så....vi får väl se.