Bra energier

Ännu en ljuvlig dag har förflutit, med strålande sol och töande snö. Den första krokusen blev funnen, när man vet var man ska leta. Det blev långpromenad med Lakrits, över solvarm asfalt och genom slask, mötande glada öppna ansikten, och då och då vänliga ord från främlingar om hur söt Lakrits faktiskt är. Det blev dessutom en halvtimmes solande på gården igen, där i alla fall Lakrits kan vara helt naken. Njutbara D-vitamin. 
Så var det dessa ärenden på stan, vilka gick tämligen snabbt ändå, och tanken om att vandra i sakta mak genom alla butiker vändes till att...bara kännas tråkigt, så det blev aldrig av. 
 
Kvällen spenderades hos Vargtass <3, bland téer och böcker, tyger och garner, och all världens färger. Kreativitet och livslust bor där. Det var gott för själen. Ett oxblodfärgat doftljus fick följa med hem därifrån samman med en hel säck kläder <3, varav något plagg är egensytt av Vargtass. Det blir klädprovning idag :-D! Mycket boho. 
 
 
Det är en magnifik sommar vi går till mötes. Det kan inte bli annat efter en sådan vinter!? Värme, sol och långa dagar. Och varma nätter, för det är då fladdermössen är vakna, det är då månen råder och vi tassar på tysta fötter genom tid och rum. Spännande tider. 
Soltiden lockar fram viljan till mer färg, turkos och rosa, eller gult och orange. Det är strax dags att skapa sommargarderoben. När man lever för sommaren, och för hösten förvisso. 
 
Längtan efter sovmorgon blev extra stor idag, för få timmars nattsömn gör sitt till. Det ska bli sanslöst skönt med helg! Nattens drömmar handlade om renoverandet i huset. De vakna drömmarna är mycket mer målinriktade, fokuserade, planlagda. Och idag är det ett möte på eftermiddagen att vandra iväg till, ett bra möte, ett positivt möte, och något som kommer skapa...tjah...lite sådär som en roadopener från hoodoon. Övrigt är det kreativt skapande som gäller över hela helgen, är tanken. Blandat med en del rening, mycket chaga, en nypa salviarök, välbehövligt spa och en satans massa råkkenråll. 
 
 
#1 - Lollo

Älskar bohemstilen.