Cyklar & valår

Dagen börjar mulen men god, hett starkt kaffe gör susen :). Idag ska jag sitta med min duk av årshjulet och se vad som dyker fram ur det. Jag tror jag skall göra mig av med de sista materiella tingen i samband med en tripp till återvinningen också, någon gång närmare kvällen. En soft dag med andra ord. 
Gårdagen bestod som sagt av städ och bad och tvätt. Älskar att lägga mig i renbäddad säng, och för den tid som nu är....älskar jag att vara nybadad också, då det är lite av en lyxvara ;). Tog fram cykeln igår, de har hängt upp alla cyklar på krokar i taket i källaren. Jag antar ingen tror att man skall hänga tillbaka cykeln dit när man använt den? Jag höll på att ta sönder allt från cykeln bredvid till en barnvagn när min skulle lyftas ned och aldrig i helvete att jag skulle kunna lyfta upp den på kroken igen. Man ska väl inte behöva vara mutant för att få ha cykel väl? Hoppas jag ;).
 
Det känns som att denna månad bara sprang förbi, ja nu är det förvisso två veckor kvar av den ;) men ändå....det är ju strax valborg verkligen. Något jag ska planera inför, känns som varm kryddig dryck vore på sin plats. Ja just ja, det var ju det jag skulle göra idag....gå på stan och kolla efter termos. Så kanske det. Har suttit och läst en massa termos-recensioner haha, vilket hittills tagit bort de färgglada termosarna jag funnit ur valet. Och apropå det....valår hörrni :-D!!! Hehehe....jag har blivit riktigt duktig med åren att inte skriva så mycket om min politiska ståndpunkt, om än jag tror den är relativt klar ändå. Men jag är för gammal för all internet-hysteri i debattfält, och hur man än gör blir det alltid upprördheter. Nyligen lade jag ut en bild på fb som i det stora hela sa att jag inte var rasist, och hello offended people!  Men jag har slutat diskutera, min energi är för viktig för det. Och min tid. Men valår är skoj ändå, har jag alltid tyckt. Dock har jag inte längre så jättestora förhoppningar vilket parti som än sitter vid makten, det är kyligt i alla lägen.
 
Veckan går mest ut på shopping, fixa för djuren i första hand i vanlig ordning. Fylla på skafferiet osv, i mitten av veckan. Imorgon familjehäng. Nästa vecka ännu ett bra möte inplanerat, mer familjehäng (vissa dagar är ju förbokade), premiär på Avengers på bio, samt firande av Valborg/Beltane. SEN kommer sköna Maj ;) med allt vad det innebär. Men först....nuet. Önskar er en riktigt bra måndag :-D <3