Dagbok

Gillar konceptet *Fota en bild och använd den till ALLA dina sociala medier* Facepalm. 
 
Hur som....det var fan en bra dag igår :-D! Eftersom jag är kärring, har för mycket fritid (nu var jag ironisk) och tydligen kan husera med viss hypokondri hade jag under ett par veckors tid arbetat upp den totala vissheten om att jag gick runt med en blodpropp och var därmed en tickande bomb i väntan på döden ;). Till mitt försvar känns inte den tanken helt orimlig då det lär vara ett släktdrag....anyhoow...så satt jag först i kö till reuma mest för att det först inte verkade gå att få tag på hc, men det slutade med två telefonköer och vips en tid på hc där resultatet blev friskskrivning, från blodproppar i alla fall ;). 
Övrigt spelade jag I am your father för byggisarna, med emfysem-andningen såklart, det var ju filmsekvensen. OCH vad gäller min humor som kan ses som osmaklig ibland säkert, så skämtar jag mest om det jag själv levt med...halva släkten har dött i emfysem, man måste skämta om saken. SEN dök det in ett helt gäng byggisar här, men nu var det inte badrummet de tog itu med utan nåt annat rör, och det är heller inget sexuellt. Däremot är jag så pass van vid dem vid det här laget att jag undrar om jag kommer sakna dem när det är klart detta, och om jag kan samla sju styckna att bo kvar här. Jag tror jag kommer upp i fem nu så det fattas två *funderar*. 
 
Min kväll började med en långpromenad med Pixie, har varit så några dagar nu att de långa prommisarna hamnat sent. Blir något liknande idag eftersom det är en ärende-dag då jag ska springa i butiker etc. Och åka runt med Max :). Fixa allt som behövs för djuren, mat och sand. Det blir en kul dag <3.
 
Jag vände i sinnesstämningen 100% iom den där anmälan, kanske för att jag får perspektiv på hur dåligt människor överlag mår i sina liv. Jag vet inte? Men det vände för mig och nu är jag bestämd på att hålla kvar detta, vara aktsam och ta ett eget ansvar för just min sinnesstämning. Livet är vad det är och det blir fanimig inte bättre av att vara mörk, dyster och ångest-aktig. Och det är inte jag som person, jag känner inte alls igen mig i det. Mjo såklart det kan dyka upp, men inte harva månadsvis i det tillståndet, det blir helt galet. Jag kan ju heller aldrig dölja eller ha något filter på måendet, utan det är alltid precis vad det är, i verkligheten och i tex bloggen. Men nu är det bra i alla fall, ljust och roligt. Utan att min livssituation förändrats för det, så där ser man....det behöver inte alltid vara värre än man gör det till. Beroende på vad man upplever naturligtvis. Just nu har jag inte minsta lilla hugg på någon lägenhet, och perioden där det rör på sig mest är strax över, men det löser sig! Det har varit ett par stycken som velat byta min tvåa mot deras ettor på strax över 50kvm med hyror på närmare 7, jag tror inte det. Nej tack. Typ 30kvm ned och X antal hundralappar upp i hyra ;-D hahaha. Min önskan om flytt idag handlar mest om att byta kvarter, bort från gamla minnen och börja om där allt är nytt och fräscht energimässigt. Men också komma bort från uppförsbacken haha, vilket gör att jag väntar här till den dagen jag faktiskt får hugg på stan eller i närheten. Jag ska i alla fall på andra sidan stuguvägen definitivt. Jag älskar regementsgatan då jag vuxit upp där, det är inte nere på stan men det är fina kvarter ända bort till i5. I min absoluta fantasi bor jag i yran-huset, högst upp ;)....mer mitt i smeten kan man inte komma. 
 
I helgen är det en öppen Beltane-ceremoni som vi förmodligen skall närvara vid, kanske jag tar med mig Lakritstrollet också, om det passar sig. Hon är i alla fall duktig nog att vara med. Var nåt snack om krogen med en gullig medbjudning för min del, och jag suger på saken länge nog...tror inte det är läge dock. Vi har inte kommit så långt som till varma uteserveringar ännu, där man kan bara droppa in och sedan gå när man känner för det...vilket förvisso gäller nu med men det är något som säger nej, magkänslan. Det är nog så att tiden är inte inne ännu, för mig. Men snart :-D! 
Jaja, dessa random morgonfunderingar vilket gör bloggen än mer till en regelrätt dagbok ;). Men så får det vara! Nu ska jag strax slänga på ett ansikte och musik, laga mat går nog inte då jag inte får spola vatten i köket just nu, så jag kanske får ta och käka lunch på ekocaféet helt enkelt. Kisses ;-*