Dragonfly

Igår landade vi på Espresso House efter en dag i solen. Pixies overall var så galet blöt och smutsig så hon fick behålla den på även inne. Himmel vad skönt det ska bli att få sluta med kläder för ett par månader, tycker vi alla. Innan kaffet befann vi oss på Jamtli där vi hälsade på allt från bockarna till kor, hästar och höns. Frigående höns är något jag älskar lite extra :-D. Vi landade på en farstu där vi satt och solade ett tag, lovely!
Träffade Bollnäs gjorde jag också. 
 
Det var hur som en energigivande dag igår, om än jag är himla trött/sömnig just nu. Jag åker alltid på en helt galen vårtrötthet där jag, om jag tillät mig, kan sova dygnet runt i stort sett. Det suger, men det är en period att gå igenom och det släpper ju. Och jag är otroligt glad över chagan som landat i mitt hem, som säkerligen hjälper till att stävja det värsta. Jag är överlag otroligt tacksam för er människor där ute, hur ni sluter upp, kliver fram, visar Kärlek. Ni är 100% awesomeness!!! När det kommer perioder där det blir nästintill omöjligt att kontrollera hur flödet ter sig, och att skapa den trygga vardagen, så samlas människor (ni) och skänker ljus och energi i olika form vilket hjälper till att komma framåt till förhoppningsvis en ny nivå eller period. 
 
Någon som tjatar om uppmärksamhet nu igen är trollsländan. På alla olika sätt. Bland annat i en jacka jag fick av Vargtass där det är en gigantisk silverskimrande trollslända inuti i ryggen, stor nog som att vingarna vore mina (typ), och det plötsliga infallet av att pröva nytt kaffe och på paketet en trollslända. Lite av allt som dykt upp nu. På framsidan av min högra axel har jag en skir trollslända bland mina folktro-motiv. Jag tog mig lite tid att kolla betydelsen och slänger in den här ifall kanske fler dras till detta magiska väsen.
 
 
Idag har jag ett klockslag för dusch, haha, denna knäppa period ;p. SÅ välbehövligt också! Så planen är att dammsuga på morgonen, kanske hinna torka golven också, sedan kicka igång tvättstugan och så strutta över till grannen för lånet av badkar. Mitt hår ser verkligen ut som skit vid det här laget. Min tanke är typ spa med allt vad det innebär och ikväll BUS då jag förra månaden landade en sådan handske man bör använda men som jag aldrig testat ens haha. Vilket alltid skapat fina orangea fraggel-handflator ;). Men jag är helt förälskad av BUS:et jag fick av Grinde för ett tag sedan, sjukt bra ju! Cocoa Brown av Marissa Carter. 
Har mycket svårt att tro något sker med mitt badrum till veckan, det skulle vara att det dyker upp fler än bara en plattsättare i huset. Min hall är fortfarande uppbruten också. Fördelen med kaklet som skall upp är att plattorna är väldigt stora, vilket väl snabbar på jobbet något. Jag skall enbart ta toa-selfies sen när jag har mitt badrum ;)!!! 
 
 
 
 
#1 - Jennie

Men vad roligt att du gillade BUS:en så mycket! 😍 Bra att den kommer till användning, själv har jag ju inte tålamod att underhålla sånt där tyvärr. 😁😊