Ekonomi, Magnolior & Piaf.

<---Det är lite så jag jobbar ;). 
 
Så...det var en bra dag igår <3! Morgonen blev lyckad, och på eftermiddagen kom ju Max hit och roddade det sista vad gäller dessa försäkringar. Vilket inkluderar allt från djur till hem osv. Nu ska jag gå med i nån kattklubb också för det påverkar, samt på måndag gå ur svenska kyrkan eftersom jag inte är troende. Har velat gå ur i 15 år men....pinsamt nog har jag inte ansträngt mig och fått det gjort. Den enda gången jag prövade blev svaret att just då gick det icke, utan jag var tvungen att vänta till då eller då, och då föll det bort. Nu verkar man bara kunna gå in och skriva på ett papper :). Jag håller med de som talar om vad kyrkan gör för samhället och att man gärna ger sina skattepengar till det, men likväl kan man nog mer rikta sina medel personligen, om man vill det. Att skänka pengar på plats menar jag, direkt dit man vill se dem nyttjas. 
För mig handlar mycket om att balansera in och utgifter, och alla dessa små förändringar ger verkligen en skillnad :). Plus att mitt livs första buffert således tar form. Så just nu är det väl mest ego sett ur ekonomisk vinning, att få det bättre själv, jag och djuren. I väntan på ett billigare hem också :). Men sjukt tacksam för Max´s hjälp med detta, men han tycker sådant här är superintressant medan jag bara får rysningar. Hur som, kungligt att få detta gjort och ännu mer kungligt när jag ser det som en förändring vad gäller just in&ut. 
 
Nästa sak att få ordning på är mina läppar ;-D hahaha, men de har gått in i nekros :-o!! Så jävla obehagligt, det måste ju vara något jag inte tål, men lätt att vet vad? De är 100% obehagliga och obekväma. Kanske ska leta fram nån idomin och sova i?? Ah, och pröva kokosolja på dagen såklart....dooh. Men just nu osköna och störiga iaf, och det vore ju himla bra att veta vad det beror på, för okyssta känns väl lite långsökt ;-D haha. 
 
Igår lade vi oss galet tidigt, tror klockan var 22 till och med, vilket resulterade i att jag vaknade sex idag. Jag har fastnat i serien Mindhunter och alltså musiken de slänger in då och då....underbar! 
Jag tog och rev bort all golvplast/papper som täckte köksgolvet igår....det behöver torkas golv där inne och det där skyddspapperet gjorde att allt kändes mer skitigt nu när det legat där i två månader. Jag får för mig de är klara med rören i köket nu ändå. Så idag är det städdag :-D! Och ikväll är jag bjuden på middag minsann, med Pixie <3. Hon ska få en liten uppsnyggning idag också, minska lite på hennes skägg ;) och kamma ur tovor ur håret. Min uppsnyggning är imorgon, mer än välbehövligt. Nu, den här helgen, skulle mitt badrum varit helt klart....men inte en kakelplatta så långt ögat kan nå, eller klinkers på golvet heller för den delen. Kära nån!! 
11 dagar kvar till det roliga jag går och väntar på, presenten med bläck. Som sagt, utöver resan med syster så är detta det roligaste hittills i år <3. 
Övrigt tog jag hem appen babbel och insåg rätt snabbt att det visst innebar att man skulle betala för att få ut något av det. Den går ut på att lära språk, och jag valde franska. Jag tror jag kan två ord mer än jag kunde tidigare nu typ ;), och då har den inte alls tagit upp de viktigaste fraserna man kanske behöver slänga sig med, vilka jag kan sedan plugget då det var det första vi lärde oss där. Men jag får söka vidare, det måste ju finnas annat man kan använda för att lära språk också utan att behöva slänga ut pengar på det? 
 
Så, storstädning, upp med fönstren och vädra och till detta den mest perfekta musiken med Edith Piaf, jag kan dock ibland få lite mamma-ångest av Edith då hon alltid sjöng hennes sånger när hon städade och diskade, så det är mycket nostalgi. Önskar er alla en riktigt fin dag där ute <3