En ny epok?

I stort sett lagom till jag skrivit klart och postat gårdagens inlägg knackade de faktiskt på dörren här. Så nu är väggarna klara och golvet grundat och ska förmodligen bli klart idag (golvet). Samt att en kille fixar i hallen där de bröt upp vägg för att komma åt rören. Så absolut, det går framåt :-D. Så på min inköpslista står nu en del badrumsrelaterat, för städ så som toaborste, för bad sådant som duschkräm/badskum etc. Undra om man kan få dimmer på lyset, hmmm?
 
Inatt drömde jag att jag gav bort Pixie, så jag inte fick träffa henne heller något mer. Minns inte till vem dock, total ångest på den drömmen!! Förstår fan inte varför man ens ska drömma så horribla saker när vardagen och inombords:et är gott och lungt?! 
NÅ, igår tog jag cykeln på en liten loppisrunda iaf, och döm om min inre hysteriska glädje då jag fanimig hittar ett par converse!! SOM jag tjötat om dessa skor haha ;-D. Färgen var något jag aldrig hade kommit på att söka efter själv, men är så otroligt klockren på alla sätt. Jag kallar den mörkt mörkt lila men det kanske finns lite blod i färgen också, den är speciell. Ynka 65:- fick jag ge för dem! Nya converse går lös på kring 700:-. Ja, jag har uppenbart en sko-fetish.....*gosh*. 
 
Kosten gick fint, tackar som frågar. Dock åt jag kanderad ingefära vilken var kvar efter bion i onsdags, men i övrigt! Skriver ned allt i en bok gör jag också, för känslan av översikt och kontroll. Det här med att välja bort processad mat är väl det jag drar på längst, igår när jag ändå var i krokarna gick jag in på Lidl och hittade skum sill med kanel och apelsin...var tvungen att köpa en burk. Så idag blir det ägg och sill. Sillen innehåller säkert saker jag inte får äta, socker bland annat....men mer cold turkey än så här kan jag inte avsluta och ändra i kosten. Precis som att jag har mina små baby-paket med russin.....och vindruvor är inget jag får äta enligt AIP av någon anledning....men det blir mitt godis just nu, för att få bort choklad och...tjah...godis. Idag känns kroppen som ett nja....det går inte riktigt att beskriva, men en sak jag slipper just nu är ont i alla fall. Därför jag är osäker på om det är SS jag känner eller allergi. 
 
Det känns som att det var ni, och många med er via facebook, som gick in och ändrade energiflödet för mig med alla era sanslösa swishar! Efter att det hände har allting blivit annorlunda i energi och i flöde. Och jag själv, min vibration är mycket lättare. Kanske det blev brytpunkten på vad som varit och vad som ska komma. Och jag är ju sååå mycket hellre på den här sidan linjen det kan jag ju lova. Detta i sig ger orken till att seriöst ta itu med kosten. Så ett gigantiskt tack igen, till alla där ute <3. 
 
Idag ska jag ta itu med detta att gå ur kyrkan, har velat ha en naturlig väg förbi just där utan stress. Och idag är det så. Så jag hoppas de har öppet idag ;). Sedan ned på stan för att kolla H&M:s utbud på bikinis, tänkte kolla irl på storlekar och sedan utnyttja att jag har konto hos dem och beställa på nät. Trodde jag hade kvar min fina guldiga/orangea, men icke....det jag hade som inte är trekantsbikini är i leopard hahahaha....och nej....jag tror inte det, det funkade när jag var 25 på sin höjd. Jag tycker att de där trekantsbikinisarna ramlar av när man ska bada, funkar jävligt dåligt med andra ord. Så planen är att få tag på en som sitter där den sitter.
Sedan ska jag träffa Linda <3, så ska vi väl landa här hemma också efter stan. Och hoppas att inte byggisarna låter så mycket, men det verkar inte som att momenten som görs nu innebär satliv. Kära nån, tänk att det är klart "snart"!!! Helt galet. Integriteten kan återgå till det normala ;). Nu är det den andra trappuppgången som får ta över med sina badrum. Jag ska fota och visa det färdiga resultatet när det är klart sen. Det bli ju ingen wow-grej mer än för mig som får ha egen toa igen haha ;-D, men utseendemässigt är det väl inget speciellt antar jag...får se vad jag tycker när det väl är klart. 
 
Önskar er alla en riktigt bra dag där ute :-D, Frejas Dag, ut och visa Kärlek med er!!