Massa funderingar ;p

"Fly me to the moon" med doften berry/vanilla. Ljuset är lila men ser rosa ut på min bild, då jag är sådan mästerfotograf så blir det lite som det blir jämt ;). Från Lagerhouse. 
 
Gårdagen flöt inte riktigt på så som jag tänkt mig, men det blev en bra dag ändå. Eftersom jag skulle träffa Linda på stan så utgick jag från den tiden något sålunda vilket så himla klart landade mig framför dörren till svenska kyrkan nio minuter för sent, de stängde tolv. Därifrån till att pröva bikini vilket jag mycket snabbt lade på hyllan och icke tänker spendera en enda krona på! Endera är min kropp aningens missbildad eller så är dessa badkläder sydda helt galet. Så nu skiter vi i det där och rockar årets sol och bad med en bikini som gärna ramlar av istället (mina gamla jag har), man är väl avslappnad *himlar med ögonen*. 
 
Efter detta spännande äventyr hade jag 45 minuter fria och valde att gå till Ecocaféet för enkaffe och bokläsning, men väl där träffade jag Carita :-D, så det blev trevlig socialisering istället. Och sedan iväg och möta Linda. Någonstans i allt detta unnade jag mig mitt absoluta favoritläppstift vilket matchar lacket jag kör på naglarna. Crystal Rosemauve heter färgen, nummer 68. Isadora är också prisvärt har jag alltid tyckt, bra produkter för ett bra pris.
Sedan möttes jag och Linda upp hemma hos mig då vi valde olika transportmedel, så tog vi ut Pixie på en promenad. Byggisarna valde bort att komma in till mig igår förutom strax innan de skulle hem så pass att jag kunde köra utfrågning i vanlig ordning ;). Pojken gissade på en vecka och några dagar till, två veckor således ;), och sen ska mitt vara helt klart också. Jag är sist ut i denna trappuppgång men det visste jag ju att det lutade åt det hållet. 
 
Idag ska Max köra runt mig på diverse matbutiker, men han hade samma ärende själv tack och lov. Just denna månad blev helt awesome i detta avseende, och jäklar vad jag ska shoppa mat!!! Fylla frysen som aldrig förr <3. Prövade btw sillen med apelsin/kanel igår och den var asgod! 
 
Sedan har jag städdag idag och en dejt med min syster <3. Beroende på vad vi gör så kanske Pixie hakar på också. 
 
+ Jag fick äntligen mitt läppstift *ytlig :-D*
 
- Jag har spräckt mina favvojeans i häcken...
 
+ Matshopping deluxe
 
- Precis nu kom jag åt någon inställning så bloggen är pytteliten på min skärm och jag får inte tillbaka det till normalt igen, gaaah!
 
+ Jag har landat så mycket mer i allt som är.
 
För apropå det sista så ÄR det många bra saker just nu, som hur vardagen i sig känns, hur mina personliga val känns inombords. Hur praktiska saker tas om hand allt eftersom. Och att stan nu är fri. Nu har jag börjat klura på sådant som gardiner till det här hemmet, vilket visar att jag landat i vad som ÄR som sagt. Tanken om kommande vinter är mestadels sugig sett ur perspektivet att bo kvar här, men mer och mer kan jag känna en uppskattande känsla av tanken på att sitta här hemma och mysa med en öppen eld i vardagsrummet, det är så mycket lyx så det finns inte. Det känns lite psyko att ha en så här sjukt stor lägenhet ensam, men likväl kan jag passa på att njuta av all denna rymd medan jag ändå befinner mig här. Plus att jag efterhand faktiskt skapar nya minnen här, nya egna personliga minnen. Det är verkligen lite av en onödig lyx att jag ska sitta här med denna lägenhet, en som är perfekt för ett par istället, men som sagt.....nu är det så och till den dag jag hittar någon som kan konkurrera med detta så pass att jag vill ha det....så får jag se till att rota mig och njuta just här.
Allting som kändes så mycket som kaos för ett tag sedan har börjat stilla sig. Och bara badrummet är klart är mitt hem åter MITT igen och fritt på det, samt att kunna sköta sin hygien normalt hahaha, eller bara gå på toa normalt utan att behöva ränna ut på gården för sakens skull. Kunna sminka sig framför en vettig spegel, kunna fixa med håret mer lättsamt, och alla dessa bad. Och bara jag och mina djur <3, ja plus familj och vänner förstås. Men ingen man som tar min uppmärksamhet eller energi. Och sedan fan komma ut och jobba, det bara ska bli så helt enkelt, förmodligen inte så mycket för ekonomins skull som för det roliga i det hela, men inte vet jag vad det kan ge, det kanske kan bli mer klirr i kassan också men jag tror inte det på så få procent. 
Det är en smal linje att gå på i hur jag uttrycker mig här, vad jag skriver, då jag lovat mig själv att hålla en god ton bara för att vara en större människa. Men lite försiktigt kan jag ändå nämna vetskapen om hur jag idag kan skapa en positiv energi som får vara helt positiv också, utan påverkan av någon mörkt, svart och avgrundslikt, något där inga möjligheter fanns. Nu kan jag arbeta med attraktionslagen och få den att hålla därför att JAG tror på att allting är möjligt. För mig är glaset alltid halvfullt, och det har varit svårt att hålla det med någon vars glas alltid är både tomt och krossat. Och framför allt.....jag är inget offer, det som går ont i mitt liv är inte alla andras fel, och jag kan också vara en aning lösningsorienterad även kring de mest problematiska situationer. Och den här vetskapen gör också att jag inte vill dra in någon ny i mitt liv, för vad kommer den då med för bagage? Vi har alla så mycket bagage, det är ju så. Sååå...hur som....som ensam dikterar man villkoren helt själv. Och mina villkor handlar om levnadsglädje och positivitet, och att allting är möjligt. Och ju längre tid jag är ensam desto fastare kan jag grunda den här inställningen i mitt liv, som något självklart och något som bara får vara och växa fritt. Något som får näring enbart. Visst saknar jag någon att krypa upp hos i soffan och bara kura ihop sig hos som en liten boll....någon att diskutera med över kaffe till långt in på natten. Men...mjaa. 
 
Oj vad klockan tickar på....bäst att fixa den såkallade lunchen vilken tydligen bara blir tidigare och tidigare men jag envisas ändå med att kalla den lunch ;). Kaffet är slut och jag ser ut som lilla monstret och det är mindre än en timme kvar till dess jag ska befinna mig bland folk utan att ställa till med skada haha.