Mat & Toaletter (en bra punk-låt dessutom)

Men Kärlek för det håret *hjärtögonsmiley*! Färgkombinationen var, enligt mig, outstanding. Mitt hår däremot....är mest tovigt och trött ;). 
 
Gårdagen blev mer än lyckad :-D. Shoppingen på stan blev snabb och målinriktad, och jag fick hem en termos minsann. Rekat min källare och har tack och lov mina sovsäckar kvar, dock inte de svindyra madrasserna jag köpte till tältet så det får jag fixa nytt framöver, men av annan sort då de där blåstes upp med bilen/el....och att ha bil nära tältet är väl kanske inte så ofta? Japp, jag och Pixie ska tälta i sommar. Och jag vill gärna få till det som att det dels är något bedrövligt och dels något sinnessjukt med mitt singelliv med Pixie ;-D, har jag insett. Problemet är när andra kanske inte förstår min humor....vilket gör att jag ibland raderat vad jag skrivit ut. Det är ett av problemen med att vara världens roligaste människa men att ingen annan förstår att man är det. Det här är första gången jag varit singel så pass också, så jag håller på och lär mig helt enkelt. Men det ingår i min humor att få allt att låta extra bedrövligt, att det är jag och jycken (som ATT det vore dåligt lixom) som har romantiska sommarkvällar vid en tänd eld och en sjö ;) och tittar på stjärnorna. Det är ju ett världsbäst liv ju, men jag vill gärna lägga fram det med ett ack och ve och ett -Jag får aldrig något sex! ....Men jag förstår att det kan ....missförstås.
 
SÅ! Jag fick som sagt hem min termos, och en satans massa ingefäragodis. Hittade världens finaste sommarsandaler som jag inte köpte, men huuuga,  vill ha!! Sedan kom Skymningarna så det blev handlat till djuren allt som behövs, och det följde med en glutenfri kladdkaka med soyaglass som tillbehör för lugn socialisering över kaffe här hemma. Gillar att hänvisa gäster till toaletten i källaren....: Gå nedför alla trappor, ta till höger, känn på väggen efter den lösa stenen och tryck den försiktigt inåt så öppnas ett hålrum i väggen, gå in där, vänta 15 sekunder och ropa sedan "Ego sum servus tuus" (Jag är din slav) så kommer en skepnad i kåpa och leder dig till en suspekt toalettstol där du har under en minut på dig att utföra dina behov. Gå sedan snabbt tillbaka utan att vända dig om, vänder du dig om är du förlorad. 
Ja det är förjävligt helt enkelt, men men. Sedan gick vi igenom försäkringar igen, eller Max går igenom, jag lyssnar. Jag brukar mest ge ett spänt leende med båda tandraderna synliga och ett tummen upp. 
 
Så nu är alla förråd utom maten för mig fyllda. I vanlig ordning handlade jag helt rubbat i samband med den snabba visiten på ica igår....en bit kassler, vindruvor, en tandborste, ....typ *suckar och himlar med ögonen*. MEN jag hittade babyrosa plackers ;)....se där, min inre feminina sida jublade. 
 
Nu ska jag kicka igång dagen och se till att vara på plats där jag ska vara vid elva :-D, och eftermiddagen torde bli kreativ. Önskar er alla en fin Frejas Dag <3