Ni människor :)

Livet ;). Är spännande. Igår skrev jag ut ett inlägg på fb med glimten i ögat om att alla som inte anmält mig kan swisha en tia, typ. Och OJ vad det plingade i telefonen, vilket verkligen visar hur det dels går att vända något negativt till positivt, och dels att de allra flesta människor är medmänniskor. Ett stort och ödmjukt tack till er alla, verkligen!
 
Till dig som tagit dig tiden att anmäla...det här sitter ju inte i att jag har sålt av mitt hantverk, eller hur. Utan det var mer gripet ur luften vilket i sin tur gör, att du...DU har slösat f-kassans tid till att sitta och studera mig och mina sidor osv, i onödan. Titta närmare på regelverk samt hur verkligheten ser ut innan du slösar myndigheters tid. Tänker jag i alla fall. Nästa sak är att sådant här förfarande har motsatt effekt på mig, eftersom jag vuxit upp med detta genom skolan, så det hela blir precis motsatt av vad du önskade. Sist, i denna personliga kommentar just till dig....ta hand om dig själv. Försök hitta glädje i ditt egna liv, hitta en styrka inom dig själv. Vi har alla styrka nog inom oss för att leva bra och gott, i stort eller i smått. Men att lära sig se det vackra i det lilla ger så mycket mer. Jag kan komma med elaka kommentarer här, som att jag för en gångs skull håller med om att det här handlar om avundsjuka, jag kan vråla om karma etc...men allt det där vet du ju redan, det är ju du som känner det inom dig. Så...släpp mig nu och gå vidare med ditt liv, för din egna skull, för du är inte längre med i mitt.
 
**********************************************
 
Energierna är på väg att skifta till det bättre, för oss alla. 
Igår satt jag och Pixie med familjen på en vindskyddad uteplats och solade, och himmel vad varmt det blev. Superskönt och välbehövligt, lite sommarkänsla bara man blundade och inte tittade på snön ;). Jag ringde lite viktiga samtal för att grunda en bra framtid <3, det gäller att vara lite handlingskraftig emellanåt också. 
Idag kommer smeden hit med chaga <3, han är så sjukt gullig som levererar verkligen!! Och perfekt för mig nu då alla mina vitaminer etc varit slut rätt länge, så chagan väger nog upp för dem. Sedan ska jag landa på ica :p tack och bock igen! Jag brukar gilla frysta kycklingklubbor, bara in med en i ugnen en timme så är middagen klar, plus att jag bara äter en åt gången så de räcker bra länge. Är själv imponerad att jag blir mätt på det, men det blir jag faktiskt :D. I huset är det byggisar men inte särskilt ofta inne hos mig, en plattläggare kaklar på tredje våningen och skall arbeta sig nedåt. Får se om det dyker in någon idag eller ej. Annars ska jag nog mest sitta med skapelser har jag tänkt, bli mer klar med allt. Mina medicinpåsar jag nu gör, de är i utsmyckningsstadiet. Många skrev på FB att jag inte får sluta skapa, och det är såklart inte. Jag får la sitta och hantverka bäst jag vill och visa upp vad jag hantverkat också, jag får enligt regelverk sälja ibland också med då det blev så hemskt upprörande så... ;)....kommer jag hädanefter visa upp mina alster på bild, för att visa vad jag gjort bara. Tänk vilket förråd med saker det kommer bli på sikt...lång sikt ;p.
 
Annars är min plan för tiden som kommer väldigt enkel, lev enkelt. Menat framför allt energimässigt. Nu är ju jag ännu kvar i min extremt asociala period, men hade tänkt mig slå mig ur den. Nu....nej. Utöver familjen är det endast fyra människor jag kommer ge min tid och uppmärksamhet till, kanske under resterande av detta året. Jag själv har ju inga problem med att vara asocial, utan har mestadels tänkt att man är tråkig och "borde" eller "måste". Efter igår känner jag inte så alls längre, utan tvärtom är jag extremt positiv till att göra precis som jag vill med min tid och energi. Vad jag vill ha är just det enkla, som nu äter jag den här maträtten och njuter av den, nu går jag den här promenaden med Pixie och njuter av det, nu handarbetar jag, nu skriver jag, nu läser jag bok. Och när jag delar energi med andra är det människor som aldrig någonsin dränerar, utan där vi har ett utbyte på alla nivåer. För det har varit ganska svart i mitt sinne alltför länge, när yttre omständigheter krånglar och jag inte kan påverka själv....men sedan igår, och sedan anmälan blev, så vände jag och blev mer ljus och pepp, förmodligen mycket av mitt inre jävlaranamma men också för att man får perspektiv på hur dåligt andra mår så de tar till sådana drastiska saker. Det var länge sedan jag mådde så bra som igår på kvällen. För att det blev perspektiv. Och jag vet att min boendesituation med allt som där tillkommer, löser sig på sikt...det får ta den tid det tar helt enkelt. Och det är okej att ta emot hjälp under tiden, när det behövs. 
 
Men som sagt....enkelthet får vara ledordet för den närmaste tiden. Och mindfulness. För att aldrig glömma det lilla, och för att inte rusa framåt som jag alltid gör. Mina planer osv. Så det kan bli en del tjötande om NU framöver :).
 
Slutligen....tack.  
 
 
#1 - Cecilia

Det är smått beklämmande med människor som måste vara så bittra i sitt eget att de försöker förstöra för andra. Jag fattar inte hur man kan må bättre av det? Tur de flesta människorna faktiskt knte är såna. 😊
Men du, badrummet?! Hinner de verkligen klart i tid?? 😳

Svar: Åh nej de hinner absolut inte klart i tid! Vet inte hur längre det drar ut på tiden heller, den som lever får se ;). Så min nedräkning i dagar är skippad haha.Nej men det finns alltid de där mest patetiska exemplaren som dyker upp då och då, bara att borsta av sig smutsen och gå vidare :-D <3.
Trollkatt