Praktiskt leverne

Det rör på sig, ännu en bra öppning helt enkelt ;), men det är så det är mestadels. Praktiskt sett har vi badrummet som helt plötsligt tar form och snabbt går det. Jag måste alltså påminna idag om att jag ska ha tillbaka mitt badkar in och inte någon duschkur! Grannen har fått allt sådant installerat redan, bara el och smågrejs kvar där nu. Insikten att detta snart är över....underbart! Bara att få städa ordentligt överallt. Åh vad jag ska salvia igenom varenda rum sedan. En modig gissning....kanske de blir klara hos mig till slutet av nästa vecka....jag vet inte alls hur lång tid el och dylikt kan ta.
 
Jag har fått ett gäng erbjudanden om lägenheter men alla ligger åt fel håll, jag vill på andra sidan denna vägen jag bor längs, inte längre in i gyttret av kvarter här och bortåt från stan. Japp, jag är ju kräsen mitt i allt och har landat i insikten att jag kan vara det också. Så det är definitivt inget synd om mig ;) om man nu trodde det, men som sagt....jag tänker ju inte flytta till något sämre, det vore att göra sig själv en otjänst. Jag ska flytta någonstans där jag kan tänka mig att bo resten av mitt liv <3. Ett för-alltid-hem.
 
Måendet består av ett jäkla massa snorande, nysande och febrande ;). Men gårdagen var extremt bra trots allt. Så himla trevlig familje-dag helt enkelt, och vi landade på Ecocaféet som vanligt. Frisören börjar kännas mer och mer som....inte en vän längre, utan familj, hon med <3. Och vädret var ju underbart faktiskt, varmt och soligt. Och att, när jag väl kom hem mot kvällen, öppnar badrumsdörren och ser hur långt plattis kommit....ah, det fick mitt hjärta att svämma över :-D.
 
Idag har jag en to-do-lista att pricka av. Vissa saker behöver jag nog jaga på byggisarna om, alla dessa frågor som behöver svar. Men för att jag ska kunna städa helt enkelt. Jag ska posta en present idag också, kanske komma igång med lite målande av tavla som ligger och väntar...samt just idag strama åt kosten. Jag veeeet att jag tjötat öronen av alla läsare om detta och ändå varit tämligen värdelös i saken...men nu börjar saker gå överstyr på andra nivåer än bara en, så nu jäklar! Åtminstone komma tillbaka till tillvaron att vara strikt alla dar i veckan hemma, och när jag hamnar i sällskap kanske rucka på reglerna lite mer. Men jag måste vara ganska manisk, det måste oftast vara allt eller inget...jag har alldeles för dålig karaktär för att äta lite socker en dag och sedan bara låta det vara. Dessutom har kött blivit till något kopiöst jämfört med grönsaker...helt galet, ofta har jag valt kött och sötpotatisstrips (färdiga, processade, onyttiga) och inte en grönsak så långt ögat kan nå. Inte konstigt att hälsan fallerar....och eeeeh.....vikten. 
 
Ikväll är det bio :-D <3!! Jättemysigt. Avengers :). Och dääääär hällde jag kaffe på min vita sittdyna på stolen, pffhh :/!
Jag har fixat kattvakt till Valborg så kanske jag och Pixie sover borta det dygnet. Det känns smart, jag tror det är utlovat alkohol och skräckfilm. Fast poängen är naturligtvis att fira själva valborg också, dock utan passion och sex för min del, vilket annars är tidsenligt vid denna högtid. Det får bli en mental variant av det hela. 
 
Nu har jag fått svar på mina frågor till byggisarna <3. Badkar-check! Städa upp i hallen-check! Och i övrigt har de ju huuuumor :-D haha, det är bra! Att de är som de är gör hela den här tiden mycket smidigare helt enkelt. Nu ska det tydligen väsnas här sa de, elektriker som ska greja i badrummet. 
 
Allting i mitt liv känns så praktiskt just nu, och det är det ju också. Bilden här är mer vad jag längtar till....bli klar med det praktiska och sedan njuta av utomhusets värme och grönska i lätta kläder och bubblande drycker. Få ut karlarna härifrån, hur gulliga de än må vara, reclaima mitt hem och bada i två dygn. Husera min egna privata energi. Och för en skojigare blogg....försöka våga ta selfies ute ;-D men det är jävligt pinsamt haha. Det blir mest fotat kaffekoppar annars, inte lika pinsamt. Och sällskap vill aldrig någonsin vara med på bild, folk är inga teaterapor helt enkelt. 
Men som sagt, praktiska göromål, får se hur långt jag kommer idag, i det jag själv kan och ska göra. Jag ska se till att ha ett möte framöver där jag i stort sett uteslutande kan diskutera jobb och vilka regler som gäller, och möjligheter förstås. Nu är viljan starkare än hälsan, men....tjah....jag vill verkligen, jag tror det är det bästa för mig och mitt framtida liv. Det borde gå att mecka till så det fungerar även för "en sån som jag". Det här året verkar överlag vara och bli ett praktiskt år, att få ordning på allt. Jag hade tänkt mig något annat, men inser att det går inte att komma längre utan att först skapa grunderna. Man kan inte hoppa över moment och tro att livet landar stabilt då. Så allt det där extra som min själ ville göra, lära sig att spruta eld etc, får stå tillbaka till dess grunden är fixad. Om ÄN....jag tänker mig en relativt galen sommar ändå ;).