Små sysslor, stora hemligheter

Notera mitt fina inpacketerade golv som har släppt i "fogarna" ;). Längtan efter att få riva bort allt och skura under är stor. De trasiga jeansen fick njuta friskluft med mig igår. 
 
Inatt drömde jag verkligen udda drömmar, för att vara jag, sett ur ett långt tidsperspektiv. För det första öppnade jag dörren till badrummet och upptäckte att nästan hela rummet var färdigkaklat ;), mycket glatt överraskad. Synd det inte stämmer med verkligheten bara. Nästa del i drömmen var att jag var ute med Pixie, men efter ett tag inser jag att det inte alls är Pixie utan en gigantisk variant av nån brunfärgad doberman-hund. Jag tyckte väl att den inte var särskilt lydig och lyssnade inte som Pixie gör. Det ovanliga i den drömmen var att jag då ropade på Pixie och vips kom hon springande <3. Det var alltså inte en stressdröm där jag ska leta och leta och ha ångest över att den mest älskade är försvunnen. Det är några av mina värsta drömmar annars, när mina djur försvinner för mig. 
 
Det var en bra dag igår men satans vad trött/sömnig jag är konstant. Huvva, nu vill jag att det ska gå över faktiskt. Är otroligt tacksam för den chaga jag fått levererad, gissar den håller mig på banan lite mer ändå. Blev en tur till tippen med Max så nu är jag 100% av med alla saker jag ville bli av med. Mycket skönt. Bokade in mig i hans bil för lite shopping på torsdag också, att fixa med allting för djuren samma sekund kontot plingar är verkligen et vinnande koncept. Plus att burkarna med mjukmat är sjukt tunga om jag ska traska benledes för att få hem dem.  
 
Idag är det familjehäng ett tag, med tillhörande kaffe ;). En del promenerande och en massa diskussioner. Bra skit! Gissar att här blir byggisfritt (löst?) även idag. Det är väl inte så mycket att göra än att börja kakla nu, och den stackars jäveln jobbar häcken av sig på våningen ovanför mig nu. Snaaart kan jag bjuda hem folk igen :), reclaima mitt hem seriöst, och sköta min hygien haha! Det var nu på fredag det skulle varit klart, men nu hamnar vi en bit in i Maj istället. 
 
Prick 14 dagar kvar till min efterlängtade present för sommaren <3. Den är rosa och svart, som mycket i mitt liv nu. Årets bästa efter stockholmsresan :). Nu ska jag slänga på både musik och smink, för jag ska iväg snart och bör hinna en tidig lunch och gå Pixie igen innan dess. Önskar er en bra Tyrs Dag.