Vårig Valborg

Första blåsipporna jag ser i år <3, en av mina älsklingsblommor. Jag och Pixie var på långpromenad igår. 
 
Kära nån vad med mardrömmar jag haft inatt :-o, helt galet! När jag väl vaknade så kunde jag inte somna om men låg och drog mig länge, och kände att vad skönt....idag  fick jag min sovmorgon till närmare åtta ändå. Tittar på klockan....05:50....jag hade legat vaken sedan fem! Nåväl. 
 
Igår fick jag ett spontant infall och minimerade min vänlista på fb. Jag har tidigare haft luddiga tankar om varför jag skulle acceptera många människor där, bland annat fanns mycket faye-folk och en hel del andliga enna. Min lista gick från 4000 till nu 560 pers. Så kanske jag kommer ha lättare att SE alla, om än jag måhända måste vara lite aktiv i det själv också. Tänker, när jag orkar, göra samma sak med alla grupper jag är med i och alla sidor jag gillar....rensa. Det föreligger också en liten tanke om att så sakta börja dra in mina energier mer, att hushålla och inte vara så publik kanske. Mer än för dem som gärna vill vara med och som jag accepterar att de är med. Längre fram, vi får se. Saker får vara lite långsiktiga och så ser vi var det landar :-D.
 
Det blev också årets första jordgubbar igår, lite för tidigt för dem, men de var goda ändå. Nu är jag kanske lite allergisk mot jordgubbar så det är dumt att äta dem ensam, but hey....jag gillar att leva lite på gränsen ;-D! De fick kokosgrädde till sig, perfekt blandning.
 
Övrigt var det en städ och tvagnings-dag igår. Lovely!! Och jag är ju så pass barnslig så jag far runt och lyssnar på creepypasta om dagarna här ;). Älskar det. Och såklart är byggisarna lediga idag, det var en el-kille här med bil på morgonen, men han for igen....kanske hade glömt sin ledighet ;). JOHORÅH, nu kom de ändå :-D!! De ska göra klar min hall idag :). Bra skit!! Varenda litet moment som blir klart är skönt för sinnet <3.
 
Vid 16 blir jag och Pixie hämtade för lite Valborgsfirande med god mat och diverse häxerier. Vi ska också sova över denna gång, ja hos skymningarna ju, så Max också får ta ett glas vin och inte behöver köra bil. Han har gett sig fan på att lära mig att inte bara dricka vin (för det kan jag) utan att tycka det är gott. Vilket vore bra, för det är en lättsam sak i sociala sammanhang....missförstå mig inte här....jag är van att aldrig dricka och ibland vara ensam nykter, det är inte vad jag menar. Men...det där att det ska vara gott till mat, och att den ena smaken höjer den andra och yadda yadda...och jag hatar öl och är allergisk emot det, så osmindigt att alltid bara kunna dricka sprit OM det nu ska vara något. Som tonåring övade jag mig i ett halvår på att kunna dricka Dr Pepper och idag är det min älsklingsläsk OM jag nu dricker en läsk. Så allt går väl....när jag skulle lära mig dricka öl började jag med corona och hade nästan landat det riktigt bra ända tills jag insåg att jag helt seriöst var allergisk emot det. Han har köpt ett vitt vin till maten ikväll. Vi skall icke filma när jag ger mig i kast med detta...som en bebis som får citron i munnen typ. 
Nå, det är ju högtid deluxe detta dygn, så jag funderar på att välja kläder med lite färg rent av. Jag tror dock inte jag har ett enda rött plagg kvar uppe i lägenheten längre, så det får bli vad det blir helt enkelt. Det är dessutom fullmåne minsann och Linda skickade en länk om saken, vilken jag klistrar in i slutet av detta inlägg för den som vill läsa om just denna måne. Jag brukar inte gå igång så mycket på alla dessa olika månar men det var lite kul nu då den är i skorpionen. Mycket transformation. För mig personligen ser jag detta dygn lite som en initiering, för mig.