Vikten av utomhuset

Förra året fick jag ett par fot-smycken som dessa av Fru Skymning, men säsongen hade hunnit gå över då, om den ens börjat ;). Men i år! De är turkosa de jag fick, ska bli kul att se dem på <3, jag är barnsligt förtjust i overload av smycken. Det är allt eller inget.
 
Himmel vad jag var trött igår, sådär så ingenting egentligen blev gjort. Men mötet kom jag förstås iväg på, och det var så himla positivt. Det kommer bli fler tillfällen, inom kort dessutom. När mitt möte precis var avslutat ringde Viking, så jag fick skjuts hem och så delade vi en kanna kaffe här hos mig. Och det blev i stort sett min dag, ingen klädprovning hade jag energi över till, däremot tog jag en lång kvällspromenad med Pixie, och hamnade i telefon resten av kvällen.
 
Så idag ska jag pröva kläderna istället, älskar sådant <3. Känns mer och mer okej med färg nu inför sommaren, tiden som varit har egentligen varit konstant svart i kläder. Tänkte mig en lång sovmorgon idag men varken mitt sinne eller mina tassförsedda ansåg att det lämpade sig. Jag tvingade mig kvar till halv åtta i alla fall ;). Det skulle ju vara så fint väder idag, men nu ser himlen bara vit ut därifrån jag sitter i alla fall, men annars tänkte jag att dagen skall spenderas utomhus 100%, så får söndagen handla om städ, tvätt och hygien :-D. 
 
Än så länge har det bara funkat att balansera sig fram på ett räcke (i stort sett) för att komma till den lilla bit framtinad gräsmatta som är här på gården, där stolar står. Så jag och Pixie har tagit oss dit för att sitta och sola lite på dagarna, emellan allt annat. Jag är otroligt tacksam till mig själv för att jag lyckats komma ända dit där jag kunde sluta med sista antinflammatoriska medicinen, vilket gör att jag får vara i solen i sommar på ett annat sätt än förr. Det här är viktigt för mig, en grej rent av. Det känns som att jag lever för sommaren <3. Jag kommer släpa runt på min picknick-korg i år ;), det blir min baglady-stil att släpa runt på den. Jag tror nog katterna kommer stå ut med att jag är borta lite mer över dagarna en period. Lindas kamera ska få gå varm också, hon som lärt sig hur man fotar, det har dock inte jag ;p, men trycka på knappen kan jag iaf haha. 
 
Pixie har kunnat byta till sin våroverall mitt över dagen nu, även på längre promenader, och när hon bara ska ut på gården snabbt kan hon vara naken. Skönt! Det märks att hon är görless kläder hon med nu. 
Dagen får ta sin start med ABBA, det var riktigt länge sedan. Lunch och sminkning och sedan hoppas jag att det är så fint ute som alla dessa appar utlovar, ut ska vi i alla fall :). Önskar er alla en riktigt fin dag!  
#1 - Angelica Wåhlin

Men åh, så snygga fotsmycken! Får lite bohem/festivalkänsla :)