Musiker män

Jag fick ärva en liten mini-orkidé för ett tag sedan och nu blommar den :-D, jag som tänkt att jag alltid endast ägt vita orkidéer blev lyckligt överraskad av denna. 
 
Gårdagen var en fin blandning av döden och bra. Det bra var bland annat gott sällskap och att saker blev gjorda, döden var värmen medan man bär sängar. Dessutom drar de in fiber precis nu i huset vilket resulterade i att det stod fullt med saker i trappen när vi skulle in med en säng så jag fick ett bryt på småpojkarna och bara vrålade åt dem att ta bort sina jävla saker. Gud....jag kommer bli den hemskaste haggan när väl den dagen inträffar (Hagga=efter klimakteriet)...andra namn på det är The Crone och Purpurhäxa. Fast vad jag egentligen menade med min mening var när jag är redigt gammal. NÅ! Min agression resulterade i att en pojke i panik försökte ta över att bära sängen från mig ;-D. Så man behöver inte vara en söt flicka för sådant, det duger fint med ett satans humör också! Han fick inte bära den dock, jag skallade honom. 
 
Så, NU är gamla sängen kastad och nya på plats. Den gamla var ju från 1800-talet typ. Inatt sov jag alltså här i vardagsrummet, vilket var trevligt bara jag somnade...var nog lite för ståtad för att somna helt enkelt. Mycket tankar! Han jag byter lgh med skrev på sitt kontrakt igår, och jag ska slänga in min extra nyckel till honom idag så kan han börja fylla källaren här när han vill. Det rör på sig! 
Sedan fick jag en insikt i mitt val av män vilket går att analysera till döddagar! Något jag inte reflekterat över tidigare faktiskt, men som jag kom på inatt är att jag har haft fyra stycken män vilka var sångare och gitarrister, och sedan hade jag en Sideshow Bob någonstans emellan dem. Av dessa fyra musiker var det tre jag inte alls visste sysslade med musik förrän vi väl var tillsammans. Således kan man inte påstå att jag sökt just den lilla talangen. Jag är 100% o-impad av sådant, vad jag däremot kan vara impad av är drivet till att lära sig något ordentligt, som att spela ett instrument. Men jag är lika impad av starkt politiskt engagemang, historiker, samhällsvetare, arkeologer...etc etc...människor som brinner för något. Människor med ett engagemang även i det lilla. Så i slutet är jag väl bara jävligt ytlig då och faller för utseendet en (rock)musiker har ;)....men å andra sidan....så en av dessa killar var rakad och hade sparat bara luggen vilken var två långa korkskruvar, till det bar han en barnmössa som knöts under hakan....och var ordförande i UNO-klubben där det var slipstvång och han hade en grön virkad slips. Han såg i övrigt ut som en rysk skådespelare från 30-talet...med djupt liggande ögon med mörkt omkring...han såg ut som ett sånt nattdjur. Vi dansade en hel del disco ute han och jag, till Depeshe Mode och Frank Sinatra. Oj vad kär jag var :-D <3! Slutpoäng....skumt ändå att jag landat fyra män som alla varit precis sångare och gitarrist utan att jag visste om det på tre av dem. Nästa man i mitt liv ska vara polis....och då menar jag för ett kärleksförhållande och inte att jag ska bli arresterad för något! Då ska jag ha min gamla tischa med en liten flicka och en konstapel med texten "Mommy said never talk to bastards" ;). Halu infantilitet. 
 
Jag hade samtal med en ny väninna igår. Vi tänker lika om detta med att vara singel. Det var intressant. Och det kommer krävas någon specialspecial för att bryta detta, definitivt. Jag kommer hinna skriva en bok först. 
 
Idag är det familjedag på stan och Pixie skall med för nu är hon orolig av allt som händer här i hemmet. Så jag tänker mig att resterande av veckan ska vara lugn och inte hålla på med massa packande och rivande i sakerna. *Vem försöker jag övertyga*? 
 
Avslutningsvis fick jag en present av en granne för att jag passat hennes söta katt <3. Vilket bara var ren njutning precis som alla djur i huset jag får förtroendet att vara med :-D. 29 dagar kvar.....!