Tilltro

Ny dag, nya försök ;-D? Gårdagens inlägg rök av 100 olika anledningar. Men för att avsluta texten för den som ändå hann läsa så...alltså hans köp är klart. 
 
Så, för min del landar jag ändå i tanken om att öva bort reaktionsmönster som inte gagnar mig. Samt ha en sund balans i min förståelse för andra människor, menat då en balans i cyniskhet och naivitet. Gissar jag. I det här fallet som nu pågår, bör jag ställa mig egentligen på noll i reaktion. Får han igenom sina efterkonstruktioner om att saker skall rivas i här medan jag och de mina går här...så fine...gör det då, och får han inte igenom det....är inte det mitt problem, det är ju inte jag som bestämmer sådant eller ens har med det att göra. Punkt slut och andas! Det här är ju i grunden något som ska vara och är något roligt, men uppenbart skall det inte mycket till för att jag ska bli mentalt stressad av det heller. 
 
Så....fyra veckor, de får fortgå som det faller sig, sedan landa och seriöst bygga upp mig själv igen. Grunden är så himla god, och det är så nära, det behöver bara cementeras mer och bli starkare och mer stabilt. Förutom naturligtvis de människor och väsen som står mig nära, är det här nu pågående det absolut viktigaste som hänt mig på många många år. Viktigt så som uppyggligt och föränderligt till det bättre. Får jag önska så önskar jag fyra veckors mentalt lugn....(HA!!) nuuuu tänkte jag skriva orden: "Men det beror ju på honom det".....och det är ju precis det det inte gör! Det beror bara på mig och hur jag tillåter mig att reagera känslomässigt som gensvar på allt vad han hittar på. Kära nån vad lätt det är att lägga över ansvaret på någon annan ;-D! Det här är förhoppningsvis den sista människan jag är tvungen att interagera med utan att noggrant fått välja person utifrån mitt högsta bästa....under en mycket lång tid framöver. 
 
Haha, precis så!
 
I förrgår var jag med familjen och badade i Mårtensviken, en favoritplats men dock mycket befolkad också. Kallt som fan men det gick. Och apropå romantik så känslan av att cykla längs en grusväg med björkskog längs kanterna....Kärlek! Igår var jag och Pixie hembjudna till Linda på middag, så vi låg som två korvar i hennes soffa hela kvällen och surrade och glodde netflix. Ett positivt avbrott i allt annat, båda dessa dagar. 
 
Idag skall jag fortsätta plocka lite här, blandat med väldigt mycket netflix...jag tänker tillåta ännu en seg dag helt enkelt. Kanske det blir socialisering med en granne, jag får väl se. Regnet känns som en lisa för själen, och temperaturen med det. Perfekt väder för båda mina sysslor tänker jag. Försöka tömma sovrummet idag kanske...och i alla fall torka ur garderoberna där, så är det fönsterputs som ligger närmast efter det *strukturerar upp i skallen för min egna skull*. När det väl är klart kan jag egentligen inte göra så mycket mer än möjligtvis putsa de sista två fönstren här samt tömma köksskåp och skura ur dem...övrigt måste jag vänta på att få flytta över mina kartonger och löst skit så jag kommer åt att göra något mer. Vilket känns som det kan dröja eftersom jag måste anpassa mig efter honom hela tiden...! 
 
Andas, packa, städa, andas. Dagarna kommer passera vad jag än gör med dem, och hur jag än tillåter mig att andas...djupa långa andetag eller ytliga spända...allting blir precis så som det ska. Tilltro....för satan. Nu ska jag välja musik och sätta igång lite innan det får bli paus för lunch och netflix. Önskar er alla en fin dag där ute <3!