Trollkatt

Dimridåer
 Det faller regn och snö om vartannat och dimman ligger tät över Frösön. Mulet, mörkt och mystiskt. Hon bär en ljusare nyans av purpur idag, varmt tyg under Decembers första dagar. Gårdagen avhandlades i godan ro, med Särimner i grytan (stackars Särimner) och ull för handen. Skapelsen hon sitter med tar form, men behöver nya färgnyanser till sina plagg, den som söker skall finna. 
 
Nattens drömmar var återigen om ännu ett boende bestående endast av fönster/glas, och i denna dröm gladde hon sig tacksamt åt att hon tackat nej till just det boendet där insynen var så sanslös. Vi behöver näppeligen en analytiker för den tolkningen. 
 
Dagen som startat med mjuka andetag kommer vandras genom stadens gator samman med det lilla lakritstrollet, för att landa på Salong Trivsel med namnets fulla innebörd. Planen är att rent av addera smink, för det höga nöjets skull. 
 
Första Advent är passerad och det känns välkommet med det pynt som är, i köksregionen vilar en stor röd duk vid bordet, något de tre små väsen som bor här nyttjar som en slags racerbana. Prydnaderna är således i fara, men har än så länge bara vält, inte rasat i golvet. Dukar är synnerligen svårare än en gran.