Dags för ännu en rensning

Första bilden som dök upp när jag öppnade pinterest idag kändes duktigt positiv och får medverka i bloggen <3. 
 
Idag valde jag sovmorgon vilket jag otroligt nog fick också, ända till nio :). Inte illa. Gårdagen var sådär sanslöst trött där jag i omgångar försökte sova mer men var spänd som en stålfjäder så det gick verkligen inte. Alltför stora känslopåslag pajar sömnen, även de av det positiva slaget. Men det blev en familjedag i alla fall, bubbelvatten och gluten/laktosfri kaka i Björkbacka, den kakan var icke god. Jag drar mig till minnes att de har bra fikabröd där, men då har jag ätit av det vanliga sortimentet förr också. Övrigt var jag kattvakt som sagt till mycket kelsjuka missar <3. 
Och idag får jag la se vad som händer...jag har två måsten, tvättstugan och hamna i duschen för hårtvätt. 
 
Satt och skrev en inköpslista inför hösten igårkväll, vill ha två fönsterlampor på fot till exempel. Jag skulle behöva/vilja byta ut lite saker, framför allt tyger då som handdukar och lakan. Men först kommer såklart en rensning, jag blir mer och mer pepp på den biten. Har känt att det arbetar sig upp igen, viljan att göra sig av med saker. För det var så otroligt skönt för sinnet sist också. Jag har en stor jäkla tv-bänk i källaren som jag, om jag är ärlig mot mig själv, egentligen inte ens VILL ha kvar. Så om jag gör lite förändringar, och packar om/flyttar omkring saker...så kan kanske pingstkyrkan komma och hämta den och annat jag kommer på under tiden. Plus att det ger mig en chans att hitta det förbannade tältet som jag uppenbarligen ställt längst in i förrådet. Nedan en fönsterlampa....(det där är inte Trollkattigt!)!!! Näää det är det inte, men fortsatt kliniskt känns skönt för själen nu. Det här var det närmaste jag kom i den mentala bilden....jag ville ha en långsmal vit kupa där glödlampan sitter, det finns ju sådana hänglampor...men inget dök upp när jag googlade. 
 
 
Hur som, den här månaden känns spännande och positiv. En riktigt bra sommarmånad verkligen och vädret har varit allt man kan önska. Så himla glad för den lilla resan till Röros, och allt familjehäng som varit. Det badande som hittills hunnits med, och att se fram emot. Yran drar snart igång där jag lovat Jessica att haka på, då jag dessutom varit oförskämt dålig på att socialisera mig. Sedan Kraftwerk, Thåström och Maxida på fredagens yra. Ja och mammas födelsedag nu till veckan förstås. Det här mer positiva flödet är så otroligt välkommet, det känns gott inombords. 
 
Dags att starta upp den här dagen som ju kom igång senare än vanligt, kattmatning och lunch. Önskar er en riktigt fin dag!