Detta huset & gore

En bild som visar att en kall makeup faktiskt funkar till såkallade "Whiskey-ögon" också, I like. När jag bläddrar i pinterest kan jag lätt få lite höstvibbar, det är den typ av bilder jag älskar mest ;)....men jag ska försöka hålla mig två månader till haha, och njuta av nuet istället. Idag blir det två semi-höstiga-bilder. 
 
NÅ. Det blev väldigt många i huset som fortsätter hyra för så lätt att få lån var det visst inte, ändå blev huset bostadsrätter för föreningen köpte upp lägenheterna då. Så vi blev många fler hyrande än vad som var sagt från början. Intressant. 
 
Som alla vet tror jag hårt på attraktionslagen och eftersom jag uppmärksammade det här med "män" så mycket igår så dök det dessutom upp än mer på messenger. Nån från ås som harvade om min sexighet och när jag kollade hans profil så var det bara tre klick bort att hitta hans fru och barn *suckar*. Gulligt, verkligen. Gör tjejer/kvinnor så här? Allvarligt alltså? Det här är lite intressant ändå....det skulle finnas nån "horrorhub" för flörtiga nät-konversationer också...för det skrämmer mig mycket mycket mer ;-D. Tanken på att man har någon hemma och sedan sitter och skriver särdeles ogulligt med någon annan....varför behåller men då den man har hemma? Okej om man är 20 år och kanske ny i gamet, men i vår ålder, hallå? Jaja....vad vet jag, och man ska väl inte gräva i sådant där heller. 
 
Så istället kollade jag klart på Hostel igår, och nej den blev inte bättre. Den enda sak jag gillade (tänk nu på att jag älskar skräck i alla former) var tanken om detta industrihus där rika människor fick ett varsitt rum där de kunde göra vad de ville med en kidnappad människa. Jag skulle såklart föredra det motsatta rent klassmässigt men det är tyvärr inte så ofta förekommande nej. Men det var lite estetiskt snyggt när kameran passerade rum för rum där ....ja, där de skapade konst så att säga. Övrigt var den skittråkig, men jag ska se tvåan också. Gore är inte min grej heller, men...vad ska en ensam flicka roa sig med en söndagkväll lixom?!
 
Övrigt var gårdagen outstanding vädermässigt, så jävla varmt! Först lurade jag Pixie att vi skulle till Tasseborg och köpa godis till henne, men väl framme var det stängt :(. Så ringde syster och ville promenera vilket jag ville haka på, men insåg snabbt att Pixie fick gå hem för det var för varmt för henne helt enkelt....kineserna svettas ju inte likt håriga hundar, jag minns inte vad det var för skumt med det där men de blir i alla fall mer känsliga för värme. Så hem med henne och sedan ut och möta syster, och hamnade i kvarter det var länge sedan jag besökte. Absolut områden jag kan tänka mig att bo i, trots att det är ocentralt till och med mer än här. Men det är en annan känsla där, jag har bott där en gång i tiden också. Så hamnade vi på Ica Maxi och köpte glass. 
 
Idag har jag ett möte efter lunch och sedan ska jag träffa syster och Mami <3. Tror vi får svar på hur mycket hyran höjs med i veckan, där någon helt ny boende löper amok i hur mycket han vill höja ;-D haha, men kör på. När jag vet vad det landar på blir det lättare att skapa bytesannonser i alla fall....lite svårt de senaste månaderna med en "kanske" hyra. Och nu ska jag fixa lunch, musiken är nostalgiskt 80-tal i dagarna, lättdansat och glatt :). Önskar er en vacker sommardag <3.