Energiflöden

Godmorgon <3. 
Min gårdag blev ungefär som jag trott, seg och sjuklig ;-). Ont som djävulen i kroppen, så det där med att cykla iväg på loppisrunda tillät jag mig själv att slippa faktiskt. Det räckte med att cykla till Tasseborg och sedan få hem det tunga paketet kattgrus på cykeln, mycket spännande företag! Men det gick, såklart, det gör ju alltid det. Och idag är jag mycket bättre redan <3. 
Gårdagens socialisering bestod av att närmaste grannen kom in på kaffe och bar med sig en massa extremt glada besked :-D, så fortlöper allt på den här påbörjade banan så har vi en lycklig katt här framöver. Jag räknar hinder att ta sig förbi för att landa saker jag tänkt mig, i nuet består något av tre hinder och nummer ett är passerat, två kvar! Saker man roar sig med bortanför internäätet. 
 
Mot kvällen kommer Skymningarna hit och innan dess måste jag besöka en butik samt skapa en trollpromenad som också förvandlas till en creepy-gurl-stalker-grej, vilket är roligt, för mig :). Kan jag få in lite städning mellan allt också blir jag mycket nöjd. 
 
Känns som det blivit en ny skjuts i energierna, många av er som läser här är ju flummisar som jag ;) ;) ;) och kan ta att jag harvar på om energier jämt haha. Men faktiskt, lite som ny luft under vingarna kanske. Och insikter haglar ännu förstås, även om det förgångna. Tvåsamheten som var en gång var god, och jag kan sakna människan i sig på sätt och vis, men ändå inte....det är klurigt det där....men människan blev uppdelad i att vara två olika personer, en jag kände i 15 år och som var bra, och en i efterbörden så att säga och den människan är horribel och skulle inte få vara i närheten av mig och mitt liv någonsin. Jättekonstigt hur det kan bli, det är så mycket Dr Jekyll & Mr Hyde man alls kan tänka sig. Men det är bara jag och min familj som vet allt, för jag pratar inte om det, finns ingen anledning att hänga ut personen lixom, alltså att säga allt som skett menar jag. Att jag sedan skriver så som nu känns jävligt harmlöst då jag heller inte har någon orsak att hålla någon om ryggen, egentligen. Så jag behöver inte prata om det utåt, men allting som gjorts mot mig och min familj så här i efterhand är sådant som jag också behöver bearbeta, tröttsamt nog. Och jag vet inte om jag någonsin kommer sluta vara chockad över detta. 
MEN....som jag skrev, nya energier.....nytt nytt....något annat, och en känsla av att gå in i en positiv period, kanske....jag vågar inte hoppas på för mycket, men det känns som det går mot lättare energier ändå. Att inte allt är så jävla trögflytande lixom. Just nu är tid att njuta av sommaren, men en liten *dum* del av mig längtar till hösten också. Jag älskar hösten, och vet att jag får en skjuts av de energier som då alltid infaller. Men det är ju bra att ha sådant att se fram emot också, tänker jag. Nya tag i allt jag vill åstadkomma, allt jag vill ha in i livet. 
 
Nu måste det vara lunchdags tror jag allt, för att sedan fixa dagens ärenden tänker jag. Önskar er alla en riktigt fin dag <3