Längtar!

Ny dag, andra livstecken. Lägesuppdateringen är: Vänta iaf en vecka, det är inga konstigheter. Övrigt har värken dämpat sig yttepytte nu, och all framgång är av godo! Sedan triggar ingreppet min SS, men den biten kan jag ju vid det här laget ;). Otroligt tacksam till mig själv att jag gör val som sätter min hälsa först, och inte pressar mig och min kropp i onödan just nu. Vila och lugn och ro, no drama heller för den delen. Igår gjorde jag inte särskilt mycket av något, inte ens i hemmet. Lite trollpromenader och lite vattnande på kyrkogården bara. Lägligt nog precis innan regnet ;).
 
Jag tog beslutet igår att låta mina älskade magnolior jag har på vaden även få agera coverup på mina absolut äldsta tatueringar då de två idag bara ser ut som ett grått blurr ;). Dock får det hålla ett långt tidsperspektiv detta, med tanke på att det skall finansieras också, så låt åren gå. Det är mer än bara vad man ser, det är så mycket symbolik i allt från motivet i sig till att verkligen göra det också. Det känns iaf som den mest smakfulla coverup jag kan tänka mig, på just mig då <3. 
 
Ser så otroligt mycket fram emot att få landa. Och i samband med det hösten <3. Självklart ser jag till att njuta så mycket som möjligt av sommaren här och nu, men såklart att jag längtar framåt nu. Igår blev det inte något badande då det var kyligt ute, men idag hotas det om bad ändå ;). På fredag hoppas jag min kropp och allt med den har skärpt till sig då jag ska se Kraftwerk med familjen :-D. Och sen, där framme i framtiden....bara landa. Första månaden bara bo in mig och andas, sen ta itu med mycket av sådant jag skitit i nu av så många anledningar, lathet kanske mest ;) och personliga bortförklaringar....kosten osv. Det har varit väldigt mycket infantilt: "-Jag hatar att bo här, jag äter åtta chokladkakor per kväll"!! *Himlar med ögonen*. 
 
Lite så här tänker jag mig framtiden <3, som denna bild. Fru Skymning har gett sig fan på att jag ska ha det så här, men det får då ta sin tid det. Men absolut att det är total mysfaktor på det, dock behöver mitt skrivbord platsen i första hand. 
Men bara tanken på att få dekorera mitt allra egnaste ;) hem, är extremt uppiggande. Och att det är så lagom för mig och de små. Få göra små häxbrygder och annat kuckelimuck i köket. Pyssla med tovande och sticka i soffan. Det känns som sådant kan bli kul igen. 
Just nu är jag mest skärrad över mängden kartonger jag får till....och då är jag (och har varit) otroligt duktig på att göra mig av med saker. Men min bild av det hela var att fem kartonger räcker fint....haha eller hur ;). Längtar otroligt mycket till den dagen det är dags att hämta nya sängen eftersom jag då också får åka på tippen med rätt mycket skit. Nästa vecka mest troligt. Rensa rensa! När vi väl kommit till månadsskiftet till veckan så har jag nog harvat klart om packandet ;)....just nu försöker jag mest strukturera upp allt för mig själv men skapar mestadels bara kaos. Och ont i käken med en del SS:ande till det, onödigt nog. Och allergiskt efter att saker kommit upp ur källaren. Hur som....det är superbra att vi ska på Kraftwerk, för utöver just det....så tycker jag denna månad segar på utav helvete nu och tiden sniglar sig fram. Kan det åtminstone få bli Augusti så jag kan få börja räkna ner. Det ska bli kul att få visa er lägenheten sedan, nu lär ju ingen vara så intresserad av det ifs ;-D men JAG tycker det känns kul att få visa den. Så jag kan ju låtsas att alla vill se haha. Nu ska jag vara tyst....tills imorgon ;).