Presenter & övergödning

Det blev en redig hög med presenter för Pixie igår <3. Jag är barnsligt förtjust i födelsedagar överlag och har definitivt inga problem med att fira min hund också :-D! Till viss del fick den här födelsedagen vara en kompensation för min egna jämna födelsedag, som förvisso var bra nog, men inte alls i känsloläget jag önskat och inte heller den typ av tillställning jag planerat, men det låg för nära spearationen helt enkelt. NU däremot, är det andra energier och reclaimade känslor som gäller. Desto roligare så definitivt. I slutet av månaden firar jag ett år som singel också! Nå, Pixie fick mat och godis i mängder i paketen, ett fint målat grattiskort samt en aktiveringsleksak. Innestående från oss i familjen blir ju en ny tröja, om det finns något passande under yran, annars får det bli framöver hösten ist. Jag och Pixie fick ett gemensamt paket också, vilket jag är aningens säker på är mer uppskattat av mig än henne, doftljus ;). Nedan en bild på aktiveringsleksaken som var lyckad. Den är gummiaktig och väger lite mer, så den är inte så lätt att välta vilket gör att det tar längre tid att få ur godiset. Pixie lekte med den i stort sett hela kvällen, även då den var tom sedan länge.
 
 
Doftljusen var från Lagerhaus och jag älskar burkarna, tycker de är jättefina <3. Dofterna är i Pink Grapefruit, Rhubarb och Tonka/Vanilla. Jag gillade alla tre och valde den mest somriga nu, Pink Grapefruit. 
 
Övrigt blev det väl sammanlagt åtta portioner marängswisch för mig under dagen/kvällen, och mer finns till idag. Tacksam för min stora Negan-tischa som jag kan husera runt i då jag inte uppskattar förändringar på min egna kropp så mycket. Andra rockar alla sorts storlekar i mina ögon, men jag är inte bekväm och definitivt inte söt i den större varianten, det bara är så. Som jag skrivit tidigare så har jag lyckats göda stackars Pixie under några månader också, och när jag öppnar det nedre kylskåpet så är det överfullt av endast hundgodis, helt galet!! Poängen med hennes godis är att jag bär med det på promenader för att minska hennes upprördhet vid hundmöten, ja jag är ingen bra hundförare kanske, jag är inte särskilt dominant, men med godis får jag henne alltid att vara världsduktigast. Saken är att hon får lite godis hemma också, och matportionerna har råkat växa, fur alles.....! Nåväl....från och med onsdag så....ska vi titta närmare på allt detta ;). För tisdag kommer hon spendera hos syster med familj från sju på morgonen till sena kvällen, och jag gissar de kommer ge henne diverse att namsa på då. Katterna har min bästa granne som tittar till och matar och även där blir det portioner för tigrar har jag förstått ;). Själv blir jag visst matad av Max även jag under tisdagen, då vi har en dagstur med lite kultur och historia inbokad. Eh..ja att Linda är med tänker jag att alla fattar utan att jag ens skrev det ;-D haha. 
 
Gårdagen visade också på misären bland porslin, vilket resulterade i fyra kastade glass-glas då de var tämligen misshandlade och trasiga efter diskmaskinen. Plus att jag bara hade fyra av dem, och vi skulle varit sex pers om alla kunnat komma. Men det är en sådan där sak jag tycker är kul att byta ut idag, för det finns säkerligen på loppis, precis som vin&champagneglasen jag köpt. Tråkigare saker jag behöver byta ut är handdukar i alla storlekar, och de vill jag köpa nya (förstås). 
 
Idag är det spa-dag vilket behövs så definitivt. Lägger sådant helst de dagar när inget annat är inplanerat så jag får sega precis hur mycket jag vill. Måste dock till en butik först och såklart gå en riktigt promenad med Pixie, men sen så. Och äta upp glassen....ve den glass som bor kvar i frysen, sådant går ju aldrig för sig! Jag skulle vara den sämsta farmor/mormor någonsin...."Här finns inget gott till barnen, för det har mormor redan ätit upp"!! *ser ut som en krokodil*.