Ska vi slå ihjäl alla över 80 år?

Ännu en dag då jag suttit och anmält mig till ett gäng lägenheter, ettor denna gång. Alltså jag har valt ettor ända från början, utöver tvåor, men idag blev det endast sådana. Min absolut första lägenhet var på 50kvm, en etta, och den var förstås väldigt rymlig men då var det köket som nästan var det största rummet. Sedan in i en tvåa och därefter till en etta igen på 39kvm nere på kyrkgatan. Alla mina hem har varit extremt nära stan, jag är född och uppvuxen så också på vackra Artillerigatan. Poäng....jag vill ge lägenheter en chans även de små, gå och titta kan man ju alltid göra. Jag hade ju nästan rott en i land tidigt i våras, en etta på 50kvm som jag innan jag tittat hade dömt ut till att vara för liten för mig. Sedan när jag ger med mig och faktiskt går och kollar på den så är det så smart planerad att den var perfekt och kändes mycket större än den var. Så man lär sig. Så nu är jag mer öppen, och hade jag varit ensam hade jag nog kunnat ta lite vad som helst, men jag tänker på katterna som ska trivas också. Pixie får ju gå ut dagligen och se annat, katterna inte så mycket. En trängre lägenhet ger lite utmaning i skapandet av den också, tänker att ljusa färger är viktiga då exempelvis. Förutom alla lösningar man kan finna i compact living. Så...jag ger ju inte upp detta såklart, utan kollar marknaden varje dag.
 
Igår var en obehagligt seg dag, som kom sig mot kvällen men tänk alla timmar jag förlorade innan. Men jag åstadkom trollpromenaden, handlingen som behövdes, samt skurade ovanpå skåpen i köket där det kan bli sådär vidrigt ni (kanske) vet. Katterna går ju där såklart också. Sen kom Skymningarna och vi krånglade med att få upp en kökslucka som inte satts tillbaka, men det var förjävla krångligt helt enkelt....så jag ska absolut få hit en vaktmästare som får fixa med allt sådant. Sedan kaffe på det och genomgång av valkompassens alla tre steg, riksdag, kommun, landsting, och diskuterade frågorna en och en. Lite kul, och vilken skillnad det blev på ledande parti i varje del...jag ska göra dessa ensam och se hur det faller ut då, jag har bara gjort den för Riksdagen ännu. Detta är ju jävligt förenklat naturligtvis, men känns ändå som en okej fingervisning för den som kanske inte har en susning innan. Vissa frågor var verkligen av slaget att jag skulle vilja se de människor som ens svarar motsatt mot mitt svar på dem, förenklat kan jag säga att de kändes ungefär som "Ska vi slå ihjäl alla över 80 år? Ja - Nej ?"....så kändes många frågor och då undrar jag vilka som ens svarar ja på dem. Övrigt har jag och Max nu bestämt en helkväll på valvakan, vilket vi glömde berätta för Linda hahaha ;-D, (men nu vet du det)...! Mat, dryck och valvaka!
Jag är helt beredd på att det kommer gå åt helvete, men vi kan se till att ha en trevlig kväll för det.
 
Idag har jag ett sinnessjukt viktigt möte på eftermiddagen, vilket ska bli skönt när det är över för jag är hemskt nervös för utfallet. Det är ingenting som kan försämra något, men det kan förbättra om det faller ut väl. 
Inatt höll jag på och häx-eldade hår som en dåre och den stanken!!! Hugaligen! Men svartmåne idag gott folk, så det var sista chansen plus att vi går en ny tid tillmötes strax. Därav ville jag ha det gjort, nu ska jag bara gräva ned askan. Sedan harvade jag runt med salvia i hela hemmet också innan jag äntligen fick lägga mig och sova. Bara mötet idag är över är jag redo any time att kasta mig ut i en sjö igen, och i övrigt är jag kattvakt i helgen till två pälsbollar.