Underbara sommarkvällar

Himmel vilken varm dag det var igår <3, så skönt. Jag startade dagen hos käftis, vilket jag gruvat mig för såklart, men det gick jättebra :). Nu känns det bättre också, nu vet jag hur denna tjej jobbar och kommunikationen är mycket väl fungerande. Så känner jag mig inte lika uppstressad inför nästa gång. Hon har saker att fixa på mig, då min förre tandläkare (som hon uttrycker det "vi arbetar olika") inte skött sig så bra, förstår jag i efterhand. Synd, jag som alltid gillat honom så mycket, men för hans person då. NÅ....sedan kom smeden hit klädd i kilt, sjukt cool verkligen. Två flaskor chaga landade i mitt hem, och egentligen skulle vi gå hundprommis men det får väl bli nästa gång. 
 
Mot kvällen gick jag och Pixie iväg för att träffa familjen och fixa middag ute. ICA har det smarta systemet att när det är eldningsförbud så kan de inte sälja engångsgrillar, den koden låses automatiskt i systemet. De berättade det när syster köpte grillen hos dem. Så vi tog vår nyköpta grill och landade nere vid sjön där vi tillagade fläskfilé, med potatissallad och vitlöksgrejs jag av någon störig anledning inte kommer på namnet på nu, och sallad på det. Sedan grillade vi stoora Ahlgrens bilar, mumsade jordgubbar med grädde och kaffe förstås. Och vädret var kungligt, ju senare det blev desto behagligare då det blev lite svalare. Pixie grillade korv också. En riktigt riktigt bra kväll verkligen. 
 
Imorgon fyller Pixie hela 10 år, så jag passade på att köpa presenter till henne igår. Mest som ett personligt firande då det gick så bra hos tandläkaren och inte ens kostade en tredjedel av vad jag trott det skulle. Så Pixie får en ny aktiveringsleksak som man fyller med godis. De som finns kan hon utantill och tömmer på tre sekunder typ. Denna är säkert också lätt men åtminstone ny och annorlunda. Familjen kommer inmundiga marängswisch.....så jävla paleo ;)!! Då kan Pixie få lite banan med glass på också, hennes favoriter. När yran väl landat här ska vi kolla om de har någon ny bandtröja till henne också, enligt mig vore det kul med Iron Maiden eller Judas Priest. 
 
Idag får jag nog passa på att städa lite här hemma inför att ta emot folk imorgon. Handla hem det som behövs (allt), och slå in paketen. Sunna har haft ett riktigt födelsedagsfirande (en gång), men övrigt är det hemskt orättvist uppdelat mellan troll och väsen här. Katterna skiter dock i vilket, medan Pixie (och Cindy på sin tid) verkligen uppskattar att vara i centrum så och att få öppna paket. Skulle inte Pixie bry sig heller skulle jag inte göra en grej av det, men hon är så sjukt söt och till sig när hon känner att det är något speciellt och att allt handlar om henne <3.
 
Söndag är fri sedan är det en familjedag på måndag och en liten dagsresa utan djur på tisdag, vilken jag ser fram emot :).