Trollkatt

Vänner & drömmar
Godmorgon :-D, solig dag minsann <3. Lite ljus behövs känns det som, gårdagen var hyfsat trött måste jag säga. Hade en gurl på besök under eftermiddagen och vi satt mest och degade på i soffan här för ute var det så himla kallt. På kvällen gick jag och Pixie iväg till en annan väninna för lite kaffe och ännu mer surr. Trevligt trevligt. Däremot kom det aldrig någon målare hit, intressant nog. 
 
Idag ska jag och Pixie ut på promenad med syster och ikväll är vi bjudna på middag hos Skymningarna.  
 
Vaknade av en rolig dröm nu på morgonen, vissa såkallade "mardrömmar" är istället sådana jag älskar. Denna utspelade sig i ett hus där min man hade inrett vinden till en blandning av sovrum och kontor. Jag insåg att jag inte sett honom på några dagar och började ana oråd. Fick kämpa lite med att dra ned trappstegen till vinden och sedan klättrade jag upp. Möts av synen att han ligger i sängen mellan två andra män och dricker whiskey. Alla tre var besatt av demoner, vilket rent fysiskt visade sig som svarta ådror i deras ansikte. Det här var riktigt farligt. Med sin kraft fick han mig att lyfta från marken och drog mig emot sig, han förklarade om något slags uppdrag jag skulle utföra för honom och sedan slungade han iväg mig rakt genom rutan på ett fönster och ut på gården...strax efteråt vaknade jag. Ingen av de medverkande finns i verkligheten ( den som skrivit brevet medverkar inte i filmen *Bullen*)...! Hur som....det var verkligen en dröm jag gillade, hade gärna fortsatt på den ett tag till. Jag vet inte varför, men det var en känsla som uppskattades i den iaf. 
 
Kaffet tog slut obehagligt snabbt idag. Burgarna jag längtade efter inhandlades igår, dock som köttvariant då inget annat erbjöds som ett bra alternativ. Ikväll ska jag nog roa mig med skräckisarna som heter Hostel....om jag står ut med dem, är inte helt övertygad om att det är min tekopp. Men jag kan ha en missuppfattning om vad de handlar om. 
Nu blir det en tidig lunch och sedan syster :-). Önskar er alla en bra dag!