akryl & mat

Scrollar randomly ;) pinterest efter bilder. Öppnar blogg.se och ser reklam för ett inlägg som tar upp "Hitta din semesterstil". HA, känner jag. Min semesterstil känns inte särskilt...eftertraktad ens av mig själv haha. Frågan är om vissa saker är på väg att vända ändå *peppar peppar*, tänker på tröttheten. Igår blev det både storstädat och putsat lite fönster faktiskt. Så har jag tur kanske det också börjar återkomma ork nog till att ta itu med den där semesterstilen ;-) något mindre hobo tänker jag. 
Började denna dag med ett kortare telefonmöte och kanske kan jag åstadkomma något kreativt under dagen för första gången på jag vet inte hur länge. Jag ska ju måla en tavla till min norske vän :) men jag kan inte måla haha! Jag är nog lika dålig på det som jag är att sjunga...eller nej, jag har målat saker jag sålt faktiskt...men detta är ett porträtt, hallå hur svårt?! Uuuhhh prestationsångest ;) haha. Därför jag letade fram mina akrylfärger i källaren. Men vem vet, det kanske kan bli något förlösande för min estetiska glädje också. 
 
Dividerat med mig själv huruvida jag är värd en sushi till middag idag...men bara insikten i att jag inte minns sist jag åt sushi gör ju att jag tycker det kan få bli så. Känns som det är mer av *mitt riktiga jag* än det som varit lite väl länge....allt det där "fuck this & fuck that". 
 
En viktig punkt kvar på programmet för dagen, den viktigaste. Försöker få en tid satt på det så jag kan planera upp resten av dagen också. Skönt att kunna pricka av punkter i en lista på saker som blir gjorda också. Är jag särdeles effektiv idag kanske jag kan njuta ett hett bad mot kvällen. Dessa små små ting.....