Det badas och planeras

Det blev lite spa igår med ett ben på kanten ;) det gick finfint i vanlig ordning. Strax gått en vecka nu också, sedan nya blommor hamnade på benet. Älskar dem!! På kvällen smorde jag in halva mig i BUS vilket ser helt sinnessjukt ut ;-D. Men vet inte vad en tatuering under läkning skulle tycka om just bus så varför ens testa, så...ser lite psyko ut idag om man är oklädd, tur nog planerar jag inte dagen som just oklädd ;). Och satan så knottbiten jag äääär!!! Precis överallt verkligen, galet. Var väl det enda negativa med önsjön, att jag åker därifrån med 40 nya bett varje gång. Igår sjönk temperaturen ute också, och idag...huga, frös på morgonpromenaden med Pixie. Så vill vi icke ha det! Igår blev det kaffe med syster och Pixie (som drack vatten) nere i badhusparken. Hoppas att framtidens stråk längs storsjöstrand kan komma att bli ett bra kompliment till badhusparken, iom en kommande såkallad vattenpark och allt annat de skall bygga där. Nya fiket gissar jag har öppnat nu men har inte varit där och kollat, det är gamla torgbrinken (de senaste ägarna) som flyttat dit. Ännu är det lite väl mycket byggarbetsplats där för att kunna ses som minsta mysigt...men det kommer väl....området alltså, inte fiket för det har jag inte sett som sagt. 
 
 Fler naturliga snap-filter ;-D. Med inbyggda fräknar. Hur som, är laddad inför kvällens möte. Max har skaffat sig kopiöst med kött på benen i just detta ärende och har ett par mycket relevanta frågor som det ska bli fucking hilarious att höra svaren på ;) *infogar elakt skratt*. Undrar om han kan ha titeln som min Ombudsman vid tillfället. Och lite grannens också, hon är med oss. Uppenbarligen är inte informationen till oss boende fullständig, relevanta saker har uteslutits, och dem kommer det frågor på ikväll. Spännande! 
 
Nå, dagens funderingar att ta med sig...fokus på vad vi mår bra av, och fokus på allt vi redan har att vara tacksamma över. 
 
Jag är just nu otroligt tacksam över den enkla saken att byggisarna är klara här, så mitt hem är lugnt. Jag är tacksam för att mina djur är fiska och glada och Kärleksfulla. Sunna som visar sin glädje över att gå ut hon med, purrar och stryker sig mot mig när vi är ute. Jag är tacksam för syster, för det hade också kunnat bli ett systerlöst liv detta....nu hade vi turen att få behålla henne <3. Jag är tacksam över hur människor slutit upp kring mig de senaste 10 månaderna, och hur de verkligen varit mig behjälpliga på alla nivåer. Jag är tacksam till mig själv att jag kan trivas bra i mitt egna sällskap, så inte den biten är ett problem. 
 
Jag mår bra av...värme, men den saknas förstås idag ;). Att bada är ren kontemplation för mig, även ute i sjö om än det mer innefattar hysterisk eufori kanske ;). Jag mår bra av musiken jag väljer och att ha ett välfyllt förråd av bananer ;p. Långa promenader och kvälls-te. Umgänge med de närmaste och bubblande drycker. Det är lugna dagar, skönt nog. 
 
Jag mår också bra av att planera framtiden, om än den är något som är oviss rent tidsmässigt. Men tanken om det nya hemmet är såklart god, där jag kommer sätta min fondtapet i något rum, den jag tänkte ha här först. Men jag önskar nytt hem, lite jobb, att gå på gym etc etc, och det sista där var visst lättast att ordna. Men saker faller på plats när tid är. Nu är jag inte ett dugg pepp på att bo här en vinter till men....om så, så finns fördelen att få elda en vinter till ändå, vilket skall nyttjas till fullo! Jag kan tänka mig ett rejält projekt i att bygga egna bokhyllor till en ny lägenhet....då jag vill ha dem från golv till tak utan mellanrum. Dessutom...kan man på så vis fylla eventuella skumma utrymmen där kanske inget annat kan placeras, om man specialbygger en bokhylla. Annars vill jag ha en hel vägg dedikerad till hyllor som går just från golv till tak, men det beror ju på hur stort/litet det är på nya stället och hur planlösningen är. Så.....jag tänker mig mycket aktivitet ändå i framtiden, och först ut är väl att börja ränna på gym så snart jag har klartecken på det. Kanske man blir lite piggare också :). 
 
Idag är det städning som gäller, perfekt när jag ändå fryser ute. Städning och netflix däremellan.