Husmöte och positivtet

Igår var det således husmöte :-D, och som synes på bilden väntade jag mig precis vad som helst och gav in för allt med socker, gluten och mejeriprodukter...jag var lite beredd på det värsta. Vilket jag inte fick, tvärtom. NÅ. Mötet blev jättebra och Max vad med mig och hade fått fritt spelrum att fråga precis vad han ville fråga, vilket blev genomtänkta och relevanta frågor som är viktiga framför allt för dem som köper. Tack och lov blev svaren på dessa frågor också lika bra, vilket var hela poängen....att få bra svar, så man vet att underlaget är korrekt (för dem som köper). Så nu är det i stort sett ett bostadsrättshus här, men min position är densamma som innan precis som min lägenhet. Svaret jag personligen ville ha gällde huruvida jag får byta lägenhet med någon som vill fortsätta hyra, och där var svaret ja om det gäller särskilda omständigheter, så där är jag trygg. Gott att höra :). 
 
Väl hemma tittade jag igenom mina mail vilket jag oftast glömmer annars, mer sällan idag dock då jag prenumererar på flera bostadsföretag och deras lediga objekt. Hur som....bästa mailet hade kommit dagen innan, och om än det inte behöver basuneras ut så är det något jävligt bra och genomgripande positivt. Näst efter att få hugg på lägenhet då ;). Så det är nästa grej. Jag har jobbat en del med attraktionslagen i detta och sett det går vägen, och så gör det det också <3. 
 
Övrigt igår blev det mest bara en städ och vilodag, mycket lugn. Jag tyckte det var svinkallt ute så där ville jag icke vara, och inte Pixie heller. Idag blir något liknande, lite handling, ett litet möte/socialisering samt lite mer städ i lugn och ro. Oglamoröst och avslappnat. Skriva en inköpslista för att fylla upp kyl och frys. 
 
Jag landade framför en dokumentär om mat och hälsa igår och även om jag inte klarade av att se ens hälften så var den en tankeställare. Filmen hade exakt samma upplägg som de filmer av samma sort som jag gillar och tycker är intelligenta.....typ en ensam svensson-kille tar sig en funderare på hur det egentligen ligger till med en viss produkt/ett ämne i samhället. Han talar med forskare, läkare, svenssons etc vilka står bakom hans egna tes, samt kontaktar företag som vägrar svara på hans frågor och han visar upp ett frågande ansikte i kameran (konspirationsteori). ....Upplägget är detsamma. MEN....den här dokumentären gick ut på att allt kött gör oss sjuka, vilket jag hade kunnat ta om det var en dokumentär för veganism men det var det ju inte. När de kom till att socker inte alls är farligt för oss utan vi är lurade att tro det då det istället är köttet som ligger bakom allt....så stängde jag av. MEN...(igen)....hade jag nu verkligen ansett dem ha rätt i denna dokumentär hade jag nog varit snabbast ut att marknadsföra det greppet och proklamera budskapet. För så gör jag med de liknande filmer som håller en linje jag tror på....sedan vad som är rätt eller fel egentligen.....jadu, det måste man ta ställning till själv förstås. Utöver att socker är ofarligt tog de också upp att kött skapar inflammation i kroppen så snart du svalt ned din tugga, och där är jag ett levande motbevis, i alla fall i MITT liv, och sist så förklarade de att ett ägg om dagen är detsamma som att röka fem cigaretter om dagen. Samma skador. Den här dokumentären finns att se på netflix. 
Min åsikt här är att...ja dels att dokumentären var helt galen, men framför allt att veganism absolut bör vara super för dem som är friska från autoimmuna sjukdomar, om man som vegan äter sädesslag och nattskatteväxter vilket ofta ingår ändå. För jag har ju alltid hyllat veganism, framför allt ur en politisk vinkel. MEN....för oss som bör välja bort allt med säd, nattskatteväxter, bönor ärtor linser och en jävla massa annat......så blir det typ brysselkål kvar om man ska vara vegan dessutom. 
Jag kommer fortsätta hylla "min" kost med AIP för oss med autoimmuna sjukdomar för jag tror på den till 100%, och för dem som säger sig provat och att det inte fungerat....well, frågar man lite så har de testat några veckor en månad typ....och det funkar inte. Tre månader strikt gäller, SEN kan du märka skillnaden. Det är bara att välja, det finns inga som helst hinder mer än ren lathet....ärligt talat. För kan jag, den med sämsta karaktären ever klara detta....så kan alla. 
 
Igår sminkade jag mig för första gången på jag vet inte hur länge, och landade i snapchat som synes ;). 
Mina nattdrömmar fortsätter hålla sig borta från de senaste tio månadernas fokus, och inatt handlade det som rensande av källare...neeej det var ju ingen spännande dröm direkt men ;). Hellre det. Och det är en dröm som skulle behöva sättas i verket också, men då jag så nyligen dels redan gjort en gigantisk rensning och dels packat hela mitt hem och placerat i källaren så.....tänker jag mig at någon fortsättning på det icke sker före hösten. Tanken var ju från början att nästa rensning sker iom en flytt, men det kan tänkas att en väntan på dylikt bara är onödig. Det här handlar om en mental grej, och feng shui har jag för mig....en rörig eller överfull källare påverkar på ett sätt precis som en rörig/överfull vind påverkar på ett annat, hur det låg till minns jag dock inte nu, men jag har det i bakhuvudet och vet med mig att källaren har alldeles för mycket saker i sig som det är nu. Och att rensa min lägenhet så som jag gjort är bland det bästa på extremt lång tid, det känns som att det går hand i hand med hälsa. Hela jag känner mig lättare <3. 
 
Idag har jag förberett för en lyxlunch, med kött som legat i marinad över natten. Det blir ett firande av det där mailet jag fick helt enkelt <3. Precis just nu går saker verkligen min väg och jag är otroligt tacksam. Jag känner absolut för att skåla i lite bubbel så det måste fixas inom kort, ah...fast jag har ju hemma kom jag på nu, dock en sort jag aldrig smakat förr så vågar man ens öppna och testa?? Mjaaa....haha ;), jag får la se. Nu blir det musik, näää just...ett nytt avsnitt av seriemördarpodden har ju kommit så DET får det bli, medan jag lagar mat. Happy days :-D <3