Kort lista idag :)

Idag blir det en kort blogglista innan det är dags att njuta av vädret
 1. Har du något smeknamn? Nja, Trollkatt har väl blivit ett med tiden har jag förstått, men inte annars :).
 2. Har du något konstigt du alltid behöver göra? Haha, hmm och privat...jag dricker galet mycket vatten vilket gör att jag springer på toa sjukt mycket också ;)....
 3. Andra måsten? Är beroende av mitt lypsyl...och såklart av mitt kaffe <3
 4. Några lyxvanor? Lyx? Ja det mesta? Tid är lyx, vilken jag försöker nyttja till fullo. 
 5. När ingen ser, vad gör du då? Igår snorgrinade jag till Kärleksscener i ....gossip girl hehe ;).
 6. Vad stör du dig på hos andra? Ingenting allmänt, däremot håller jag på och kräkas mycket tydligt så fort någon ute snyter ut snor ur näsan....får kvälningar nu bara av att skriva om det. 
 7. Vad är din sämsta sida? Otålighet, och att jag är rörig av mig. 
 8. Vad är din bästa sida? Jag är lätt att diskutera med (tror jag). Min humor. 
 9. Vilken sida av sängen sover du på? Alla sidor, oftast mitten då jag blir omringad av katter.
 10. Vad gillar du för filmer? Skräck och dokumentärer. Har i min lista över "ska se-filmer" en om minimalism och en om mat och hälsa....och en om Joe Strummer från The Clash.
 11. Gråter du ofta?  Nej tyvärr inte....tvärtom, det hade säkert varit nyttigt med mer lipande, men det händer ytterst sällan.
 12. Finns det något du säger åt andra att göra men inte gör själv? Oh ja ;), jag är jätteklok till andra och går ofta emot mina egna råd....i allt från mat till hanterande av Kärlek.
 13. Vad sjunger du när du står i duschen? Ingenting. Däremot sjunger jag ofta till den musik jag spelar för stunden, men mest dansar jag....vilket gör att matlagning och disk med mera tar längre tid men är roligare. 
 14. Vad önskar du dig mest just nu? Hmm....förmodligen att det ska lossna för en ny lägenhet, men annars har jag allt jag kan tänka mig i stort sett <3.
 15. Vilken maträtt är din favorit? Åh jag älskar mat, all mat!!! Mest älskar jag det som inte ingår i min kost förstås ;), men grillat kött och sötpotatis får jag äta och det är awesome!! Och vattenmelon.