Lämna sociala medier?

Godmorgon, med lite ansträngning iaf. Vaknade av världens vidrigaste dröm :-o, som hade med alla ingredienser verkligen. Stannade i sängen i 30 minuter för att analysera skiten. Vid sådana här tillfällen krävs så mycket jobb för att ändra det mentala tillståndet till något bra, så dagen kan blir bra, tycker jag. Den här drömmen var riktigt, riktigt illa. Men men, nu fördrivs ändå halva livet i den vakna världen och jag är mycket duktigare på att påverka den än drömtiden. 
 
Igår var familjedag på stan, riktigt trevligt. Jag visste att jag skulle iväg med Max så snart jag kommit hem, så jag tänkte mig vara effektiv och äta en mycket tidig middag ute, på ecocaféet förstås. För första gången var jag inte så jätteimpad smakmässigt, men å andra sidan fanns det ingenting som impade på mig och mina smaklökar igår så osäkert var "felet" låg. De hade en ny sorts wrap, nu med tacogrejs....det var inte min grej, inte heller kakan jag valde till. Senare hittade jag ett nytt sorts godis på domus som var bland annat 95% mindre socker....det var inte heller skojigt. Så...det kan lika gärna varit mig det var fel på, jag älskar ju det mesta ecocaféet serverar så det här var ett undantag. Mätt blev jag iaf :). När jag väl kommit hem och Max också dykt upp var väl läget att han fick staga upp mig när jag började tilta av ren trötthet. Vi skulle storhandla å mina vägnar. Jag tror det var mycket tack vare att han var med att det alls blev något vettigt, så jag inte kom hem med 14 burkar oliver och chokladglass. 
 
Nedan gårdagens middag.
 
 
Min natt började med att lyssna på creepypasta och ha dessa i min armhåla:
 
 
Jag unnande mig faktiskt två extra saker igår, dels hårfärg för att tona bort utväxten. Där det btw finns sååå fina kritvita hårstrån vilka blir fler och fler, men alltför få för att lyfta fram ännu. För få=typ fem stycken ;-D så nej...hur fina de än är så inväntar jag nog några till innan dess de får råda fritt. OCH så kom jag på att jag vill pröva ungdomarnas grej med saltspray till håret...för en "beachlook" och mer struktur till håret. Jag hittade denna:
 
 
Imorgon ska jag hänga med Linda och käka middag med henne osv, på torsdag har jag en skolavslutning att gå på. Så idag är tom...och jag är sååå förbannat trött hela tiden!! Nu hör jag av fler att de är lika trötta de, både de som "går hemma" och de som jobbar häcken av sig om dagarna. Men tröttheten är sinnes! Ska inte sommaren skänka massor av energi?? Hallå? Vansinne. Nåväl....jag bestämmer att det bara är en period...och att den är över snart ;). Idag ska jag välja godaste maten till alla måltider, nu när kyl och frys är fyllda igen. Bästa känslan ju. Det blev inget Astrid och aporna igår, men av annat märke hittade jag vegetariska hamburgare som är glutenfria. Jag vill få in mer vegetariskt i köket nu, det blir alldeles för mycket animaliskt vid varje måltid. 
 
Jag har precis gett mig själv ett mål att sträva emot, ungefär som när jag jobbade för att klara "projekt Wynja". Det är en speciell resa jag vill uppnå, så vi får väl se, om det kan gå att ro i land i framtiden, detta också. Förutsättningarna är klart försämrade idag, men skam den som ger sig!! Mål i livet, av olika sort, känns ju väldigt viktigt ändå. I det här fallet, att skänka sig själv en upplevelse och en erfarenhet man verkligen vill ha. Och att jobba för det. Det blir nog en tålamodsprövning också ;).    
 
Sällan har jag känt mig så ambivalent till sociala medier som jag gjort under en väldigt lång tid nu. Att plocka bort sisådär 4000 pers på FB kändes väldigt rätt, men jag tycker det mesta hänger lite löst ändå....bloggen, instagram etc. Jag tycker det är roligt att titta på andra, men att själv synas/höras tråkar ut mig...det är lixom bara.....tråkigt. Oinspirerande. Vad är det man ska visa vid det här laget egentligen?? Hur jag ser ut har ni redan sett femtusen gånger, hur mina djur ser ut likaså och det är inte direkt så att de jonglerar och hoppar genom brinnande ringar (tack och lov). Om jag fotar mina mattallrikar så får jag det allra godaste att se ut som gammalt kräks haha, så det är inte heller så trivsamt. Så..tjah...jag vet inte riktigt, känner mig nog både oinspirerad och oinspirerande helt enkelt, digitalt. Kan det vara dags att dö ut "offentligt"? Eller är det en "period" precis som tröttheten? I dunno?