Packa väskan

Idag vaknade jag inte och var helt blööh faktiskt. Jag kanske inte kommer trycka fast paljetter i ansiktet men ändock...! Det är dags att ta itu med praktiska saker helt enkelt, små och stora. Idag skall jag köpa blutsaft, det kan ju inte skada i alla fall. Imorgon ska jag kolla på multivitamin och möjligtvis D-vitamin också. Det var länge sedan jag åt vitaminer nu. Tänker på tröttheten. Sällan det kan vara en prioritet. Det är i alla fall praktiskt görande, nästa är att komma igång med skapandet. Nu har jag en hög liggandes som bör bli gjord först, med gratis-grejer av olika anledningar. Men under tiden jag arbetar med dem kan ju nya idéer komma fram tänker jag mig. Och bara att komma igång brukar få fantasin att vakna. Känner för att ta skapelserna tillbaka till basic också, det behöver inte vara så avancerat. I mitt fall handlar det mest om att väcka lusten igen, och på sikt minska känslan av "fara" som framtiden upplevs som. Flödet...att ge ut och få in. Idag anmälde jag mig till ännu en nästintill perfekt lägenhet, bra hyra och bra kvadrat i alla fall, och bra location....men såklart är min köplats tämligen värdelös ;). 
 
Idag ska jag och Pixie packa våra väskor för en natt hos Linda. Pixie behöver framför allt mat, ett namsigt tuggben samt sitt kortison hon äter då hon är eksemhund. Sist hade vi med en sov-t-shirt också men där är lika varmt som här så det behövdes icke. Har jag själv tur kommer jag därifrån med en färdig frisyr för midsommar ;p. Och för en hel vecka då jag bara tvättar håret en gång i veckan. Men vi får väl se *packar hårborste*. Och bubbel. 
 
Klockan tickar och jag råkade börja scrolla runt på alla andra sidor än bloggen. Dagens lunch består av burgare igen, det var ett vinnande koncept helt enkelt....plus att jag tinade upp hela paktet och sedan insåg att det är femhundra burgare i det hehe. Så nu lunch och lite serie på netflix....sedan skall Pixie få lite fason på sitt utseende också, vare sig hon vill det eller ej ;). Men sommaren är trots allt den tid då hon, som tjej sett, faktiskt inte behöver ha skägg. 
Önskar er en fin Odens dag där ute, imorgon blir det bloggfritt.