Paus-bubblor?

Ett oglamoröst morgonöga, dock inte det sprängda ögat...ja, jag har ett sådant också som är på bättringsvägen men störigt nog. Det var svårt att få något sålunda skarpa bilder, nedre är mest likt hur ögat ser ut, fotat i badrummet. Feel free att tala om vilken färg det är haha ;). Att det är brunt vid pupillen syns ju, men jag anser inte resten kan kallas brunt direkt? Så...bena ut ämnet "vilken ögonfärg" tackochbock <3.
 
Inatt....har jag haft den typen av dröm som bara fortgår i samma ämne, jag vaknar och somnar om och fortsätter drömma om samma. Vilket var positivt för det var ett bra ämne :). Så jag valde att sova till tio idag, och hade gärna fortsatt dagen igenom om inte katterna haft annan åsikt. Ja Pixie med men hon sa aldrig något. 
 
Idag ska jag försöka komma ikapp med lite grejer som bara fått vara ett tag. Och vila ögat...känns som det är svullet idag, alltså ögongloben, inte runt om, men det syns ingenting vilket är bättre än igår...och det gör inte ont till skillnad från igår utan är bara irriterande. Jag var allergisk och gnuggade ögat helt enkelt, helt random. Så skall vi icke göra igen. Så...det gör mig inte på särskilt bra humör, vilket gör det perfekt att husera ensam i salarna och fixa och dona här. Och promenera Sunna eftersom det kommer sämre väder framöver och då vill hon icke vara ute. Alltså våra promenader blir längre och längre, så nu har jag ibland tagit med Pixie på samma för att inte behöva gå femtusen gånger ;). Det funkar, det är Pixie som får anpassa sig till den mer långsamma takten där saker ska analyseras innan vi fortsätter framåt. Och i stort sett varje gång jag är ute med Sunna får jag frågan -Men är det en katt?? ....Jadu, eller kanske en strandskata? Sen när kan vi inte se vilket sorts djur vi har framför oss? Bara för att hon kan gå i ett koppel så finns det ingenting hos henne som gör henne lik en hund. Jag tycker det där är jättejättekonstigt faktiskt. Hela rörelsemönstret är ju katt....det är jättestor skillnad ju haha. 
 
 
Igår var jag och Pixie med syster och tog en långpromenad för att sedan landa på Wayne´s för en islatte och kaka. Laktos och glutenfritt. Det är sjukt bra att fler ställen hoppar på det tåget också, nu ligger förstås Ecocaféet i framkant, men alla alternativ är av godo tänker jag. Vid nästa storhandling ska jag ge Astrid och Aporna en chans också, ska bara läsa på lite i deras innehållförteckning. Det är för mycket animaliskt här, så jag vill helst få in mer veg-variation i kosten. 
 
Övrigt...denna skumma känsla av att vara på paus. Under så lång tid nu och det fortgår. Jag vet inte riktigt vad det handlar om. Jag mår gott i det, men vafan (?)....det är ju som segt också mitt i allt. Jag går runt och mår bra mestadels (förutom ögat nurå) men det händer ju ingenting. Förstår ni hur jag menar? Och vad vill jag ska hända? Inte. En. Aning? Dagarna är ju väldigt....vardagliga. Och jag känner mig väldigt vardaglig. Så....det känns lite som en paus-bubbla. Vilken är jättetrevlig men jag tror det börjar tråka ut mig nu....strax. Jag tror det....vi får se. 
 
Idag (hej vardags-söndag) börjar vi med lunch, dammsuga, glo netflix, promenera Sunna, försöka skura bort lite sphynx-fläckar från alla vita ytor...tova....hamna i badet...läka ögat....äta middag....glo netflix....och vara skittråkig helt enkelt ;).