Politik & Psykopati (it´s a word!)

Nytt badrum innebar ju sanslöst bra ljus där inne....vilket i sin tur ger en hel del nya upplevelser i sig ;p. Den senaste är en 100%:ig ifrågasättning om ögonfärgen. Ack ytlighet men nu är det så!! Jag har märkt de senaste tio åren att färgen sakteliga förändrats men....nu kan jag inte ens med god vilja säga att ögonen är bruna?! Okej att de är mörka, men inte bruna. Jag har alltid haft hasselnöts-bruna ögon. Nu har jag små bruna områden närmast pupillen endast. Och de är inte melerade heller. Om jag skulle fråga folk sådär hastigt vilken färg det är skulle de nog säga brunt då de är så mörka...jaja...hej ögonfärgs-kris lixom ;-D hahaha. Men LITE störigt är det, ungefär som när det skulle petas in ännu ett stjärntecken så man flyttades runt och blev något helt annat stjärntecken som inte alls kändes passande utan snarare var det rakt motsatta....ungefär som att få höra att -Nej du heter inte Paula längre, utan Björn-Åsa och det är vad som gäller nu, det är en del av dig. Lite så känns det med ögonfärgen också. I det fallet är det dessutom löst hängande men jag TROR jag kan benämna färgen grön. Det har varit något att peta i förr men med glimten i ögat (höhö), men nu hittar jag knappt något brunt alls längre i dem så... -Vad gjorde du när du fann dig stående mitt i livet?? -Jag bytte namn, stjärntecken, ögonfärg och....politisk hållning, HA!
 
Vilket osökt för mig in på min reflektion på FB igår. Nu har jag sedan länge bestämt mig för att inte vara så öppen med min politiska åsikt, och tänker mig hålla det också. Däremot gör valår i sig att människor flammar upp och visar exakt vad de tycker och tänker, publikt....vilket gör att jag lätt kan välja om de ska ödsla min tid i fortsättningen eller ej. För att jag är stelbent och dömande...det har jag aldrig försökt förneka. Men sist det blåste hårt i kommentarsfälten handlade det om oss sjukskrivna, vi som belastar samhället, ohyran, parasiterna....vi lata jävlar. Vi som utnyttjar systemet. Idag är det invandrarna som har den rollen i första hand. För hur det än är...så måste vi alltid slå åt något håll, och det hållet kommer aldrig vara uppåt eller hur? Nej som sagt, slicka uppåt och sparka nedåt....och som sjukpensionär är jag också en av dem som då står längst ned, en av dem vi sparkar på. För jag är inte en tillgång till samhället, tvärtom en belastning, jag är ju sjuk....inte mycket att avla på där inte. MEN.....poängen med mitt inlägg bottnar i, inte människors politiska hållning så mycket, som deras uttryckssätt. För det är nu man kan få se när människor på riktigt skriver ord som parasiter, slänger sig med uttryck som extremhöger eller extremvänster, ut med packet (att ens kalla människor för pack?)...och hela vänsterfalangen brukar få öknamn, vilket väl är viceversa förvisso...men poäng...det är hårt. Människor som uttryckligen visar totalt förakt i frågor som är motsatta mina är klurigt. Jag har lika starka åsikter jag...men är mer fundersam över hur kapitalet fördelas bland befolkningen, är det inte lite.....ojämnt? Och vad gäller religioner så är min åsikt att jag önskar landet vore fritt, menat att religion känns förlegat å ena sidan, om än det i grunden handlar om energier vilket jag gärna puschar för...men det medföljer så mycket annan skit som förstör. Nej jag tycker inte vi ska ha moské, nej jag tycker inte vi ska ha kristna kyrkor osv, utan att det för den delen innebär ett förbud mot att utöva sin tro, men det kan få vara privat helt enkelt. Jag jagar inte efter folk att tro på samma som jag, eller försöker trycka ned i halsen att det är rätt. Och DEN hållningen däremot....anser jag är rätt ;) haha...jag tror vi kan kalla det ödmjukhet. Kanske, på min ära minsann. Meeeeen.....nu skulle jag ju inte prata om detta här *himlar med ögonen*.....så en slutpoäng kan således bli....att jag backar från folk som är hatiska, det var väl lätt?? Förrförra omgången var det ju faktiskt JAG som var hatad, som var det stoooora hotet mot hela landet, så som sjukskriven och idag sjukpensionär. Och tro mig....jag kände av det....det gick inte att missa. 
"Vi sitter väl alla i samma båt. Så vad beror det på att endast, endast en av oss blir våt?" / Charles Hårfager 
 
Nej lite till...och ärligt snarare än gulligt. Jag tror inte på bättring, jag är ledsen men så är det. Vi har redan blivit för kalla för det, och på den vägen fortsätter vi och det finns säkerligen en bra bit kvar att gå trots allt. Jag tror att allt motsatt mina åsikter vinner valet, och ärligt talat.....så finns det inget parti som renodlat känns okej. Jag tror att de fattiga kommer fortsätta öka i mängd och få det sämre och sämre medan de rika får det bättre, för det är så folk vill ha det, antar jag. Våldet kommer öka, hatet med det, och vips har vi ett gulligt krig även här. Det är vad jag seriöst tror, och därför tänker jag fortsätta promenera omkring i min hippiebubbla i en egenskapad minivärld av any kind of lycka, och leva där till den dagen jag endera hinner dö i hjärtinfarkt eller få en kula i huvudet. Rösta tänker jag göra såklart....men jag har inte mycket tilltro. Däremot kan man se till sina egna gärningar och försöka i det lilla vara så reko och varmhjärtad som man kan och så som man önskar se omkring sig. 
 
*tovar små val-dockor till försäljning* haha NEJDÅ, var inte bekymrad du som snorgrinade och anmälde mitt skapande, det var ett skämt! Pff valdockor....nejdu, skall jag tova och sälja ska det löna sig och vara dyrt som fan. Det blir kungafamiljen med gycklarmössor (plingpling) och en medföljande skata som man får döpa efter behag (svea?). Sådärja....och nu....tillbaka till hippiemood, som genom ett trollslag. Fördelen med att vara lite av en magisk psykopat, I´m a fucking unicorn! 
 
För att få ett värdigt avslut på detta inlägg kommer en bild från älskade Horrorhub på FB <3. Kärlek och igenkänningsfaktor på den ;-P och precis min humor. Håll till godo!