Romantik och besvärliga män ;)

Godmorgon <3, jag och Sunna sitter som vanligt vid skrivbordet med en kopp kaffe. Jag scrollar igenom nätet medan hon värmer sig vid dator-fläkten ;). 
Gårdagen var fin och rakt igenom positiv. Hela dagen handlade om familj och kvällen dedikerades till skräckfilm. Samt Oatlys chokladglass...;). 
 
Idag ska jag lägga lite tid på att städa hemmets största skåp vilket också är hemmets rörigaste plats. Jag ska egentligen sitta och måla men kommer ingenstans då jag inte finner mina färger...vilka endera är i det skåpet eller nedpackade i källaren. Sedan skura lite golv, vädra massor som vanligt, samt välja en doft till hemmet...vilken varit persika ett tag men idag nog kan få bytas ut till något annat kul :). Ute ser det nästan ut som det vill börja regna när som helst.
 
Så, listor....jag har alltid trott mycket på att skriva listor. Vilka idag mer liknar sammansatta berättelser istället, då jag gör dem utifrån attraktionslagen. Jag skulle skapa en visionboard och har påbörjat, men den roade inte fullt så mycket som att sitta och skriva så den är ännu inte mer än en idé i sig självt. Jag märker tydligt att jag är väldigt dubbelbottnad när det kommer till saker som detta, då jag ska sätta mål och fokusera på vad jag vill ha.....därför att jag på sätt och vis landar i att jag redan har allting jag vill ha. Så måste jag rent mentalt spränga den gränsen och addera nytt som är värt att jobba för. Jag har lagt in en resa i planen, en speciell resa med familjen. Den ligger i framtiden (tack och lov) och jag ska se till att vara med på den :), så det är bra att ha lite tid på sig. Enligt attraktionslagen ska man våga drömma stort, och eftersom att jag vet att den fungerar så hamnar jag lite i ambivalens om vad jag ska välja ;). Vad är värt, lixom. Och vad kan resultat generera i utöver precis det man tänkt sig? Så många aspekter att ta med i allt. 
 
 
Vad gäller romantik är jag super-ambivalent. Jag tänker mig det som något skitjobbigt men inser att jag inte är 20 längre och inte heller är männen det, vilket bör göra dem aningens mindre komplicerade haha. Eller tvärtom kanske ;). För jag orkar verkligen inte lägga min tid på att krångla, eller ha ett känslomässigt engagemang i en besvärlig man. Menat någon som har krångel med sitt förflutna och låter det dominera nutid. Bara en sådan sak som att killen kan säga -Jag tycker skitbra om mina ex, vi är vänner idag. .... kommer ge pluspoäng :-D! För det är avslappnat...det känns bra. Å andra sidan vill jag inte heller vara med om något jag i nutid bevittnar....att vara tjejen som blir vald för att den/de man helst ville ha sa nej. Alltså uscha! Och att killen har sina 500 "tjejkompisar" där gränsen är mycket mer än bara flytande....då är det bättre att vara öppen med att man vill ha ett öppet förhållande, och hur upprörande det än må vara inse att det gäller för tjejen med. Gosh....okej...nej....det blir nej, bara.....det var lätt att bli påmind om poängen med att leva själv nu hahaha. Kära nån. Nej tack! Vid gudinnan att jag skulle utsätta mig för dylikt, icke! Leva ensam=så jävla smidigt!! Sedan finns det skitbra män absolut, men jag har alltid haft dem som killkompisar...då attraktionen från min sida saknats tyvärr, men är tacksam att ha dem som vänner såklart :D <3. Jag är nog rätt kass på att bli kär, men blir jag det är jag superseriös...rätt tydligt då senaste höll 15 år. Jaja, lång utläggning.....men poäng, om jag visste att saker kunde bara vara lättsamma skulle jag nog ställa mig mer öppen till tanken...men folk är ju fyllda av så mycket konstigheter ;) .... (utom jag då såklart).... kan man inte bara vara? Andas, vara tysta, diskutera och dricka kaffe. Nej istället visar det sig som valet mellan att allt ska vara topphemligt, det får aaabsolut inte synas att man är med varandra, till alternativet att -Hej mitt namn är *** och nu ska vi flytta ihop! *facepalm*. Jag dras till sådant jag inte ska uppenbarligen, och skillnaden idag från när jag var ung är att jag ser det tydligt och kan låta det vara istället för att agera på det. Kan vara det som kallas för mognad ;) (eller nykterhet). Det funkar att bara betrakta, uppskatta det man ser, och bara låta det vara. Och OJ vad klockan är mycket ;) vad bra, saved by the bell then. 
 
Önkar er en skitbra dag såklart, det ska jag ha om än den kom igång osedvanligt sent :-o!