Spa & Rensning

Idag kändes det som höst ute rent av, i alla fall på morgonen. Hugaligen! Jag som planerar allt från grillning till badning med start i helgen...vi får väl se hur det blir med det ;). 
Idag blir det socialisering, men jag vet inte ännu med vem/vilka då flera sagt de vill hit just idag...så vi får se. Det är ju inte så att jag tror på att någon målare dyker upp....ingen kom igår. Vilket är störigt med tanke på att jag som sagt vill vara hemma när det sker, å andra sidan har jag inte skrivit under något papper denna gång om att de får gå in här när jag inte är hemma så då tar jag förgivet de inte gör det heller. 
Såg en insta-bild med kräftor och åh vad gott!! Så det måste vi styra upp i familjen och äta också, även om jag tror det bara är jag och syster som äter sådant. Det är nog bara hon och jag som äter surströmming också (ja och mamma förstås). Det är sådant i alla fall inte jag äter särskilt ofta så jag kan verkligen längta efter det. 
 
Igår blev det lite spa-ande och fix. Eftersom vi sysslade med det hos Linda sist jag och Pixie sov över så känns det som att jag vill hålla efter det lite mer nu...hårkurer och fan vet allt ;). Så jag skrapade fram lite produkter som kommit med Glossybox. Ansiktsmask för fukt, en hårmask, samt lite snällhet för fötterna också som fick bli extra ompysslade om omlackade med samma gamla rosaskimrande lack jag bor i ;). 
 
 Samtidigt skötte tvättstugan sig självt, så idag har jag massa ren tvätt att vika. Tror jag ska slänga mig på cykeln för att införskaffa middag idag...är helt osugen på allt jag har hemma och allt är ändå i frysen nu. Det är de där hamburgarna jag vill ha ;-D haha. Så får det bli två stekta ägg till lunch....roligare än så blir det inte idag, mycket oinspirerad i saken. Det här vädret gör mig hur seg som helst :-o, och jag är tacksam att jag har en såkallad solljuslampa vilken jag inte trodde jag skulle ha användning för under sommaren men jodå....den står på under mulna dagar. Och apropå saker, så känns den här tiden perfekt att se vilka saker jag saknar och inte, med tanke på att typ allt är nedpackat i min källare. Vilket i sin tur gör att en rejäl utrensning kommer vara lättare framöver. Helst vill jag inte ha så mycket mer än julsaker i mitt förråd, det känns så onödigt att ha massa "skit" liggandes. Får se om jag orkar ta itu med mer rensande senare i höst. Nåväl....nu har jag suttit här länge nog, kaffet är uppdrucket och dagen har börjat utkristallisera sig. Avslutar med en bild på tatueringen, jag älskar den :-D och älskar att den är stor. Stort är bra! En sittning kvar. Och nu har jag Niffe sittandes över min nacke....inte helt smidigt....