Tjejkväll & Midsommar

Jag och Pixie tog bussen till torvalla istället för att cykla, vilket var tur med tanke på hur trött jag var när det väl var dags att åka hem igen ;p. Det var en supertrevlig kväll, bara jag och Linda och en massa små monster. 
Det blev lite spa:ande ;) med ansiktsmasker....och hela tre stycken skulle vi tydligen använda innan det var klart, men det gjorde faktiskt skillnad för huden minsann! Dessa skulle sitta allt från 45 minuter till ynka 10, så det var nog bra vi påbörjade det tidigt. Sedan bjöd hon på middag, fläskfilé och potatis, riktigt gott. Och ja....ingenting blev rätt för min kost den kvällen det kan jag ju säga, jag tabbade mig angående gluten också tillochmed men det var verkligen inte med mening. Hur som, vi tog med Pixie och gick till affären för att köpa något gott till kvällens filmer....och där står jag, vid glassdisken, och anser mig smart att välja bort sandwitch som är en av mina favoritglassar med tanke på att det lär vara gluten i brödet.....och tänker istället att jag prövar något nytt....och tar glassen geisha. *Facepalm*....helt utan att reflektera att det är en strutglass....men jag åt den. Såklart. 
 
 
Vi bunkrade upp med kaffe och choklad, och sedan vinet jag haft i kylen ett halvår då det blev lämnat här efter en fest. Riktigt gott bubbel var det. Vid det här laget var det dags för mig att få en speciell hårbehandling också, vilket innebar att tvätta håret och sedan i med den inpackningen ett tag medan vi började kolla på film. Vi började med skräckfilmen It comes at night vilken var riktigt dålig faktiskt, se den inte. Sedan såg vi en med Julia Roberts <3 som kanske heter Eat, Pray, Love....typ. Klockan var närmare två när jag och Pixie kom i säng vilket gjorde mig pigg så jag låg nog vaken till fyra i alla fall. 
 
Gårdagen var därför trött, men jag lyckades i alla fall överlämna den glutenfria tårtbottnen till syster som vill ha tårta ikväll, samt köpa holistic multivitamin på Ecocaféet. Jag sket i blutsaften, för vid närmare eftertanke så är det inte så den känns denna trötthet....vitaminer känns däremot rätt. 
 
Nu är det räknat i minuter, eller kvartar ;), innan jag ska ut och shoppa med Max...fokus djurmat. Sedan titta mig i en spegel inför midsommarfirandet, och nej vi hann inte göra någon frisyr på mig för mitt hår tog verkligen hela kvällen på sig att torka och nästa morgon var vi zombies där jag bara ville åka hem och hon bara ville jag skulle åka hem så vi båda fick lägga oss och sova igen hahaha. Jag hade tänkt ha klänning idag...men fan vad kallt det är ute *tappar kroppsdelar*! Får la se vad det blir. Jag och Pixie kan ju inte direkt bo i våra band-tischor heller om ÄN....jag fick en sprillans ny igår med Lemmy :-D av syster, från shock i gtb. 
 
Nå...dags att resa sig upp kanske och veta vem, var och varför inför att Max närmar sig. Önskar er alla en världsbäst midsommar <3!
#1 - Cecilia

Glad midsommar i kallvädret 😊

Svar: Tack detsamma, ja fan vad kallt haha!!
Trollkatt