Vem vill du vara? (Del 1 kan jag tänka mig ;p)

Veckans livsnjutare :).
 
Det var en mening som satte sig i mig igår, som yttrades i podden Super Soul Conversations ledd av Oprah. -Vi är produkter av våra förväntningar
Jag tycker det låter så sant och riktigt, och det för mig in på vidare frågor som Vem är jag idag?
 
Vem är DU? På riktigt. Har du analyserat det någon gång? Är du den du vill vara? Och om inte, vem/hur vill du vara? Vad skulle du säga definierar dig och din person? 
Jag tror många är snabba att definiera sig enligt roller, som "Jag är mamma", "Jag är läkare, snickare, musiker"...etc. Men är det verkligen vem man är
Jag tänker mer på det allmänna livet, hur man hanterar det och de val man gör. Är du den som alltid lämnar en slant till människan utanför butiken? Den som sopsorterar noggrant? Betraktar du dem du delar en hiss med eller är din blick i golvet? Väljer du trapporna eller hissen för den delen? Inleder du samtal med främlingar eller blir du nervös om de inleder ett med dig? Vilken är din roll i din familj och bland dina vänner? Finns det en balans i allt? Är du vän med din egna stressnivå? Tillåter du petitesser i vardagen reta upp dig och skapa obalans inom dig, eller kan du bara uppmärksamma och sedan släppa? 
 
Min personliga tanke är att liknande saker som det ovan kommer först, sedan applicerar vi rollerna som yrkesroll etc. För vet man vem man är utan roller, är det nog lättare att ta sig an en roll och göra den till succé, tänker jag mig. 
 
Till detta har vi också vad vi utstrålar. Vilket kanske inte alltid är kompatibelt med vad vi vill utstråla. Men jag är säker på att det är en övningssak, något man själv kan förändra med lite medvetenhet. För er som är bekanta med att jorda sig och sin energi, och även skapa en såkallad "skyddsbubbla" omkring sig....just för att vara rädd om sin egna energi, så kanske det kan vara något nytt med att färgsätta denna bubbla också?? Jag brukar ge min bubbla en strålande och gnistrande bronston för jag vill utstråla värme, positivitet och styrka....tänker jag mig...ja och Kärlek förstås. Är det någon som inte vet hur man jordar sig och vill lära sig så fråga, så lär jag dig <3! Anledningen att göra det är för att vara rädd om sin energi och att vara i balans under dagen, bland annat. 
 
Välkommen 1 Juni <3, en ny spännande månad! Och för er som är gamla ÖSD-bor......i Augusti spelar Shit Kids på Jamtli samman med massor av nostalgi-band, biljetterna släpps snart! 
 
 
#1 - Jennie

Det skulle jag vilja och behöva lära mig! ❤️

Svar: Jag skickar PM om det senare då :) <3 Gissar du är JG??
Trollkatt

#2 - Jennie

Sorry, har inte sett att du svarat! Japp JG it is. ;)

#3 - Jennie

Sorry! Jag har missat att du svarat! :( Japp, JG it is. ;)