Vibrationer, familjer och förakt.

Godmorgon :-D! En rejäl sovmorgon för oss idag, riktigt härligt och säkerligen välbehövd också. Jag och Pixie spenderade en del av gårdagen i torvalla där vi samman med Skymningarna gick konststigen då jag aldrig gjort det förr och så roligt att få se seriöst fina skapelser! Oftast är det inget som faller mig i smaken men detta var fint på riktigt, korpar i träden, triquetra lite överallt, bland annat som uppbyggd labyrint, även Tors bockar Tanngnjost och Tanngrisner stod staty . Himla fint helt enkelt. Det blev mat som i vanlig ordning var superb och sedan en sen tur till Önsjön där vi inte stannade så länge. 
 
Idag några funderingar på vilka vi omger oss med, vår familj både i blod och i själ. Något som människor ofta har extremt svårt med är att bryta med någon eller några som är blodsfamilj. Kanske för att det på något sätt känns onaturligt? Men är det inte mer onaturligt att behålla en relation som man mår dåligt av, en som kanske rent av är giftig? De människor som ingår i en blodsfamilj har man faktiskt inte fått välja själv, och det finns ingenting som säger att det är ett måste att hålla kvar de banden till vilket pris som helst, anser jag. I mitt fall klev en bror ut ur mitt liv på grund av en arvstvist och så måste det få vara också, var och en bör göra val som den mår bäst av i sitt liv. Vi bör alla göra så. 
Sedan har vi de människor vi faktiskt väljer in i våra liv, de som bildar en annan typ av familj som också blir väldigt viktig. Här tror jag starkt på att man drar till sig de man behöver just här och nu, ibland rent destruktivt men då förmodligen för att spegla något inom dig själv som behöver belysas för att sedan jobbas med. Eller om du själv är i ett positivt och lungt tillstånd så attraherar du den typen av människor in i ditt liv, tänker jag. Min egna krets är idag otroligt liten, i stort sett går den att räkna på ena handens fingrar, och det är precis som det ska vara, just nu. Det finns en inre krets och sedan finns det "löst folk" varav det senare inte är en negativ benämning här och nu, men "the circle of trust" är liten som fan och jag tror det är ganska bra ändå. Det lilla och lätt överskådliga är helt enkelt läkande, dessutom finns där (i mitt fall) vibrationsnivåer jag vill lära mig själv att nå också, likväl som jag har saker de människorna kan nyttja och glädjas åt. Som att hälsa har en vibration, ekonomi en annan, självsäkerhet en, givmildhet en, stabilitet en osv i oändlighet. Man kan lära av varandra, tänker jag. När jag tänker på det nu...så slår det mig att jag i stort sett inte har en enda helt frisk bekant/vän, i stort sett i alla fall....och de flesta har just autoimmuna sjukdomar av olika slag. Extremt många av dessa arbetar inte heller, vilket gör att vi på flera sätt är i samma/liknande situation. Lika attraherar lika med andra ord. Ändå är såklart min tanke att komma framåt, för min del och för den/de som själva vill/hoppas på det också. 
 
En del av poängen jag ville ha fram idag är att våga släppa folk, låta dem gå. Vare sig de vill det eller inte ;), vilket kan vara nog så besvärligt men det går. Och valet är alltid för det högsta bästa hos en själv, om man känner sig neddragen energimässigt eller på annat vis av någon i sin krets. Det skall vara uppbyggligt, inte raserande eller destruktivt. Sedan för min personliga del, har jag människor jag tycker mycket om men som jag inte umgås med frekvent för det. Och det är okej därför att det måste få vara okej. Krav är ingenting som fungerar i ett liv där hälsa har så mycket fokus. Skulle detta inte vara okej innebär det att bandet måste klippas, för då har relationen ett destruktivt drag trots allt. Förstår ni hur jag tänker? 
 
Just nu har jag en ganska medveten struktur över livet, lite som tårtbitar av allt....fyra dagar per vecka är aktiva och sociala, medan tre är helt tomma och "kravlösa". För att ha en bra balans i energin, vila vs aktivitet. Idag ska jag umgås med syster vilket gjorde att jag tackade nej till kompishäng då det blir för mycket just nu. Istället ska min kväll gå till ett långt bad och tvagning samt ett samlande av energi inför måndagens kvällsmöte om huset. Jag är inte bekymrad kring det alls, men brottas med den mycket ofina aspekten av förakt och vetskapen att jag måste vistas på samma ställe som någon jag föraktar så starkt. Förakt ÄR inte gulligt, och en av mina fulaste sidor som jag är väl medveten om att jag har och alltid haft. I det här fallet riktat mot hyresvärden, så himla klart ifs, vilket gör att jag behöver samla kraft för att vara i samma rum helt enkelt. Men mötet i sig är inga problem. Som det känns nu iaf, och resten av de närvarande är bra folk så det väger väl upp. Spännande tider gott folk....spännande tider. 
 
Nu är det dags för musik och lunch, lite piffande av mitt yttre och sedan iväg för systerhäng <3. Önskar er alla en bra dag!