Zombie-mood

Ny dag, ny avslutning på arbetsveckan, årets student :). Det blir i stort sett en hemmadag för mig då detta är dagen jag inte vill lämna djuren ensamma på grund av studenten och hur det låter. Jag bor på ett ställe där student-lastbilarna kör och det ljudet går inte att beskriva....jag brukar stänga dörren till sovrummet för att dämpa en aning men det hjälper föga. En dag kommer rutorna i fönstren sprängas, I tell ya!! Det gör ingenting...tvärtom uppskattar jag glädjen som sprids i luften, men ljudet ÄR på en helt egen nivå. Så jag stannar hos djuren. 
Och som en anekdot till gårdagens kluriga inlägg....jag känner mig färgad av allt man hör, alla historier och andras upplevelser. Det är väl det jag själv verkligen vill undvika att råka ut för helt enkelt. När andra kvinnor berättar hur de blir behandlade, det gör mig mörkrädd. Det betyder inte att jag också behöver vara ut för liknande, men jag vill inte ens chansa...jag är alldeles för rädd om mig själv för det. Punkt.
 
NÅ. Jag åstadkom skamligt lite igår och upplevde en sinnessjuk trötthet helt enkelt. Hamnade i en mataffär, promenerade lite olika djur, samt städade en aning i mitt stora skåp. Och hamnade i badet. Fortsätter att anmäla intresse till lägenheter men ser att det gått ned för säsongen, i ruljangs, som väntat. 
Idag ska jag kolla om tvättstugan är ledig, det är ju en del hoppochlek nu när storsjöförvaltning är uppköpt av riksbyggen och det här huset känns som i limbo, vilket innebär bland annat först till kvarn i tvättstugan istället för sedvanlig bokning ;). Spännande va?! Övrigt bör jag fortsätta rensa i skåpen, det finns alltid mer att göra sig av med. Igår en himla massa papper och jag är glad för att det skickas ut färre papper idag och att det är elektroniskt istället = miljövänligt. 
Just nu är jag glad att jag äger en sån där ljusterapilampa så det går att få LJUS här hemma...den är vad som kan skänka lite energi i alla fall. Vete fan varför jag är så seg annars, men tänker att det är bisten på sol kanske, och kylan. Eller pollenallergi som någon nämnde. Så just nu är jag supertråkig och får verkligen tvinga fram alla aktiva saker som jag tänker mig att göra...segt. Och gissa vem som tryckte choklad igår då...
 
Så...nu ska jag se till att denna dagen blir något att räkna med :-s ....musik, lunch, städ. ... Vi börjar där så får jag väl se vad jag kan åstadkomma....det är ju inte så att jag inte har saker att göra direkt, tvärtom.