10-punktslista för relationshjälp där jag ingår.

Nu har jag sugit på saken under dagen och landar således vid dagens andra kanna kaffe och dagens andra blogginlägg. För jag avskyr när det känns som att jag bara harvat ur mig en massa grinigheter, då känns det inte helt släppt sedan. Nu kommer ett sorts släppa-inlägg istället. För det låter som att jag konstant är i kontakt med män som inte kan bete sig när jag skrev så som imorse, och det är såklart inte fallet. Vilket jag strax återkommer till på ett humoristiskt sätt. Men detta här då som jag var/är så upprörd över tydligen, är sådant som hänt för flera månader sedan ;-D, förutom Pixiegrejen som jag såg igår. Men männen i övrigt är månader sedan och då förstår jag också hur upprörd jag ÄR över dem. Och jag förstår att jag levt i en slags skyddad verkstad i så otroligt många år men likväl....när jag var kring de 20 och umgicks med pojkar kring de 20 så var det aldrig någon som tilltalade mig på detta sätt. Och inte senare heller, utan det här är nu. Idag, vid den här åldern. Och jag ÄR chockad, och äcklad. Och då har jag ändå inte varit ut för ens hälften av vad jag förstår andra får vara ibland. Hur det än är, man tilltalar inte mig så, eller ens i närheten. Och nu har jag uppenbarligen använt månader till att inombords vara upprörd över dessa män och tänker härmed släppa det helt. Det humoristiska jag skulle återkomma till i att jag inte alls bara är i kontakt med män som inte kan bete sig är......att jag inte är i kontakt med män alls idag ;-D hahaha. Förutom mina vänner jag känt ett tag nu. 
 
MEN....jag är inte samma person nu som jag var månaderna innan jul exempelvis. Jag är inte lika rörig i mina energier, inte lika blyg och inte lika osäker....vilket gör att jag inte drar in vem som helst i samtal heller. Jag var ett kaos förut, i mig själv, nu är det mycket mer stabilt faktiskt. Vilket gör att det kanske framgår mer tydligt att jag på riktigt är nöjd med vad jag har idag och därmed inte är ute efter något. Innan visste jag inte själv vad jag ville, men jag tror jag ville dejta, men fanimig inte till vilket pris som helst. Så, på tio månader har jag nu dejtat två personer. Och det räcker där. Däremot är jag ännu öppen för vänskap såklart, lära känna människor är bara kul och trevligt. 
 
Slutpoäng....det man fokuserar på växer. Därför bör jag snarare lägga fokus på alla de bra människorna, de som ger goda känslor och har kloka tankar. Så som min norska smed, eller vår jämtländske smed, mina killkompisar irl, rosa-moped-Micke, och diverse löst folk på fb. Det är så många normala där ute också, vilka bör få fokus i ord och handling, istället för att gå och vara upprörd över hur någon understod sig att säga det ena eller det andra för några månader sedan. KRÄNKT!!! Hahaha. 
Men om det man fokuserar på växer så fokuserar jag på bra människor överlag nu, både könade och okönade sådana, det spelar ju ingen roll. Men jag ska ge en liten hjälp-lista för framtiden, för säkerhets skull.
 
  1. När jag använder ordet "vän" är det precis vad jag menar.
  2. Säg inte ordet morgonkåt till mig! Eller någonting annat som antyder att du vill ha sex med mig. Sex rent allmänt kan jag absolut diskutera.
  3. Tala inte om för mig vad mina åsikter är.
  4. Du kan inte köpa mig, jag rår mig själv.
  5. Ordet vän har i min värld inget med sex att göra.
  6. Om jag är intresserad av dig så vet du det, för jag säger -Jag är intresserad av dig, alternativt jag tar kontakt med dig och visar att jag uppmärksammat din existens. På ett subtilt sätt, naturligtvis ;). 
  7. Har inget under punkt 6. skett så kan ändå ordet VÄN vara aktuellt, så länge du aldrig säger morgonkåt till mig. 
  8. Om du inte tycker om kaffe, låstas!
  9. Om vi blir vänner så har du min fulla uppmärksamhet med allt vad det innebär, det innebär dock INTE att jag plötsligt VILL ligga eller är jättekär i dig, utan jag bara är sådan ändå. Jag är intresserad av vad du har att säga och visar DET.
  10. Sluta skicka bilder på dina barn till mig.....jag kommer aldrig förstå vad man vill ha sagt med det?!
Det var väl jääävligt enkelt??? Och jag vill åka bil, gå i naturen, pussa på djur, dricka kaffe, sitta på caféer, diskutera ALLT, lyssna på den musik du lyssnar på för att se din själ etc etc.....saker är ju så enkla. Så okomplicerade och odramatiska. Plus att jag är bland de roligaste man kan träffa på, så det är ju skitkorkat att förstöra det med att vara alltför öppen om sin kropps reaktioner och allför handikappad för att ta hand om det själv som väl vi för fan alla får göra?! 
 
Nu är mitt kaffe slut.