Cykeltur med Pixie på schemat

Det är kul att söka på Panna Cotta då de ofta är så estetiska också, det känns verkligen som något jag (i slutänden) kan tycka är kul att göra :-D. För, shame on me, men de känns enkla?! Det återstår att se förstås, men det verkar onekligen så.
 
Dagarna fortsätter vara sådär sanslöst vackra och varma, det är bara att passa på att njuta för allt vad man är värd. Igår var det familjedag, och idag skall jag och Pixie cykla iväg annorstädes för lite kompishäng. Det kommer bli ett spännande spektakel, jag är lite varnad för den cykelturen men har man inte provat själv så vet man inte! Hur illa kan det vara tänker jag? Uppför får man väl bara dra cykeln då. 
Igår fick Niffe bada också, tillsammans med den nya leksaken fisken som simmar runt i vattnet och är spännande ;). Niffe tyckte dock inte det var lika kul när jag började tvätta honom dessutom i vattnet, men det gick ett tag så nu är han osedvanligt ren. Gullegrisen <3. Han sitter som vanligt hos mig nu, på skrivbordet mellan mig och datorn.
 
Nedan, genomskinlig panna cotta ;p.
 
 
Jag tycker dagarna nästan springer förbi just nu, både bra och dåligt kan jag tycka. Bra är att jag gärna närmar mig fredagen, det finge gärna vara fredag idag! Sämre är att jag gärna såg dessa soliga dagar som något evigt ;). Tacksam att vi har hela långa sommaren framför oss. I det här tillståndet är det gott att önska till sig saker, när man är i en god och ljus vibration helt enkelt. Tillförsikten är stor. Jag ska ordna en översikt över sommarmånaderna som kanske rent av får sättas upp på kylskåpet, där det lätt går att placera ut de händelser man tänkt sig, så att allt från eventuell Pixie-passning till kattpassning fungerar. Hur gärna jag än vill ha med mig Pixie på allt så fungerar det ju inte tyvärr. 
 
Hyn ser verkligen bättre ut! Sedan vet jag inte hur mycket som kommer av solen och hur mycket som kommer av äppelcidervinägern och kokosoljan. Men jag tror ändå på denna kur, vilket kanske inte alls handlar om att vara en kur utan något bestående. Men visst att få färg av solen gör ju genast att allt ser bättre ut också. Tycker ändå huden ser mer "läkt" ut, lite mer jämn. Har inte vågat mig på att nyttja bikarbonat då jag läste en himla massa varningar om det också, att det inte alls var så bra. Så tjah...jag vet inte riktigt där. 
 
Jag verkar vara i en period där jag bara är. Vilket är jätteskönt verkligen. Tackar nej till det mesta och bara strosar runt under dagarna. Väljer energier så noga jag kan. Det här känns som en starkt läkande period, och helst i ensamhet och tystnad efter månader av byggjobbare i hemmet. Tror månaden ut kommer fortsätta så här också, det är så skönt och vilsamt. Kommande är det "stora" husmötet där de fastslår bostadsrätter med allt vad det innebär, självklart tänker jag närvara för att vara med om informationen. Innan dess hinner jag göra min sittning nummer 2 på tatueringen också, det känns kul och spännande som alltid. Kommande helg verkar bli social dessutom, men i lugn och ro. 
Hoppas er Maj är till förnöjsamhet också <3.