Den sista tårtbiten att trolla bort

Godmorgon :-D, till en grön värld. Igår såg jag äntligen till att komma ned till svenska kyrkan i tid innan de stängde, och kunde därmed slutföra mitt ärende med att gå ur. Självklart ska man tänka noga igenom om varför man tar ett sådant beslut, det ska kännas rätt! För min del är grunden att jag inte delar den tron, men det är också ett steg i min framtida ekonomiska budget. Om jag lade undan samma summa som de drar per månad (också) skulle en buffert växa till sig hyggligt snabbt. Just nu var det en förlägning på förändringen av alla försäkringar som varit etc etc, och i slutänden får jag väl se om nästa boende verkligen blir billigare eller likvärdigt i vad jag betalar just nu. Det är en process helt enkelt. 
 
 
Gårdagens inlägg hamnade på min facebook då blogg.se inte fungerade. Jag är i ännu en fas av....tjah, jag vet inte ens vad jag ska kalla det för idag? Av att "avrunda" saker och ting. En lite tyngre fas, av besvikelse och...kanske ännu förvåning. Misstro. Det är dock inte så särskilt mycket att vrida och vända på, och inte en enda fråga kommer få något svar, och DET är vad jag måste acceptera. Jag stör mig på facebooks dagliga minnen som skall slängas fram det första så snart man slår på sidan, vilket gör attjag funderat på att skapa mig en helt ny sida, men vilket jäkla krångel. Det är inte jätteilla så, men jag har en känsla av att det är förljuget. Så gårdagen handlade om netflix för min del, jag och mina monster gosade ned oss i soffan och hade serie-maraton. Det var bra för resten av helgen är särdeles aktiv. Jag tänker mig att hantera denna (enligt mig) slutfas både i mugglarvärlden och i den mer trevliga rörliga världen. Jag är medveten nog för att veta att jag absolut inte ska bära ilska, så destruktivt och nedbrytande, utan förstå det sakliga i att det är så olika vad människor förmår. Vad de ser, vad de kan, vad de förstår. Och jag påminner mig om de sista orden: Du har utvecklats massor medan jag står och stampar på samma ställe hela tiden. .... Ja, den insikten kan vara mer än stressande. Dock inte ursäktande. 
 
Men egentligen har jag, precis som de flesta väl har, fullt upp i det helt egna livet. Skapandet av allt som är gott. Även det en orsak till att verkligen ogilla när energinnivån ramlar iväg mot något av det sämre slaget, det är onödigt. Idag är en bra dag, en handlingskraftig dag. Jag känner en stolthet inför mycket av vad jag åstadkommit i den materiella världen, hur jag påbörjat mitt nya årtionde, och skapat mig en grund. Inte helt fast och föränkrad ännu, men ändock på väg dit. Det här ska i slutänden vara en bördig mark. En plats där större saker kan växa fram, därför att jag också vågar det. Men det är inte tid ännu. Min dag är ytterst lite social idag, då den mer handlar om ärenden och att "göra klart". Resten av helgen består däremot av socialisering. Ikväll ska jag se någon av de skräckfilmer jag laddat hem från netflix och äta socker, japp....det ska jag. Och njuta av varje tugga ;). Det är definitivt inte tid för den sortens press och försök till förändring nu, och inte tänker jag ha dåligt samvete för det heller. Jag ska leta någon ny doft till hemmet idag, det har varit söt persika ett tag nu....jag känner mer att jag drar åt...svavel ;) ;)....
 
Önskar er en bra dag där ute, this too shall pass <3