En rosa helg

Idag får det bli en väldigt rosa blogg, det behövs för jag har köpt ett äckligt kaffe!! Helt sanslöst! Ville pröva något nytt och gick hem med ett ljusrost, men fy bövelen!! Det smakar smutsigt vatten ungefär, huvva. Jag håller mig till Arvid Nordquist men just denna sort följer icke med mig hem igen. På ren hörsägen, och utan att jag ansträngt mig det minsta i att ta reda på fakta själv, då informanten är en klok och noggrann individ...så är Arvid ett gott val sett ur eko och att INTE stötta GMO, vilken min tidigare favorit Zoéga tydligen gör. 
 
Så, äckligt kaffe=måttligt imponerad av toalettstolen ;), den är lixom bara....mjääh. Plus att när pappershållaren väl sitter på plats hamnar den bakom där man sitter, jag gillar inte det, obekvämt. MEN....jag har en toalettstol....om den sedan blev femtusen gånger större och skrymmande än den tidigare så skitesamma, det får kommande boende leva med sedan och jag bara fram till dess. Jag är ändå sjukt glad att åter ha ett badrum, hur icke-klart det än är. För det går att nyttja nu.Tack och bock för det. 
 
Idag valde jag då det är helg, att inte sätta larmet och sova längre än till sju <3. Jag klev upp sex *rullar in ögonen i skallen*. Det ska gå att få till, min plan är att kliva upp klockan åtta på dagarna, allt annat än hysteriskt när man inte behöver upp tidigare. 
Just nu är jag i en period där det rullar till min fördel. Saker jag tänker på poppar upp i verkligheten. Jag nämnde vita bokhyllor i bloggen och vips fanns två som skulle kastas vilka jag kunde få överta. Jag pratade med Max om glas för diverse alkohol och snöade mest in på...likörglas, beskrev dem som petite, sköra, på fot och med mönstrat glas.....och vips finns de på en loppis. Jag köpte dem inte då det är en onödig kostnad på sextio spänn men....mjaaah....jag kanske borde köpa dem nu när de finns, de är sex stycken. Och de ser verkligen ut precis så som jag tänkt mig. Vackra och feminina. Får se hur det blir, fotar dem och visar om jag kommer hem med dem. Annat av större betydelse rör sig i ytterkanterna också, men jag låter det vara där i periferin till dess jag kan ta det på allvar. Vi sitter lungt i båten. Jag och monstren. 
 
Mycket trevlig dag igår med systerdotter på besök. Vi ägnade en stund i solen så Pixie fick härja naken också. Längtar till dess hon inte behöver kläder alls, så smidigt att bara ta koppel och så skönt för henne med. Byggisen han sätta upp badrumsspegel men inget mer, de drar i honom konstant för att utföra saker så han får springa emellan lägenheterna precis hela tiden. Ändå är han jättepositiv och glad <3. 
Btw så ägde jag ett par rosavita rullskridskor när jag var liten, sååå sjukt fina och jag önskar verkligen att jag hade dem kvar. Dessa gamla sorter är så otroligt estetiska i sitt utförande, love it! Och kul att åka var det också! 
 
Övrigt igår blev det ett gäng trollpromenader, och värmen börjar komma minsann. Superskönt. Systerdotter är på för framtida picknicks också, det låter bra ;). Jag ägnade mig åt lite tovande, läsande och gloende på Inspector Morse. Och gläds åt sommarens planer, roliga saker med bra människor. Bland annat upplevelsen av Kraftwerk som kommer ske, fan vad kul!! Så sjukt kul att de kommer hit också. 
 
Som jag längtar efter att få "slänga" mig i duschen nu, kan ju inte bada med tatueringen ännu direkt. Men det känns skumt att den här långa tiden av kaos nästan är över nu. Så kan jag skura hemmet ordentligt, när golvpappen är borta, och på det vetskapen att ingen bara kommer kliva in här, ingen är här när jag vaknar, ingen är här när jag kommer hem. Det kommer nästan kännas ovant ;). Så skönt! Rutinerna kan återgå till det normala. 
Sommaren kommer bli spännande sett ur hur jag kommer reagera på solen också, nu när jag är medicinfri. Jag räknar kallt med att inte reagera alls haha, utan att det är normalt som förr i tiden, vara i solen=helt okej. Och hårfärgen som är får stanna ett tag till, den duger och den är billig ;) då jag bara behöver lägga färg i utväxten så blir det bara ett paket köpt. Tydligen är jag blond nu, jag har inte reflekterat över det, men någon på stan sa -Och du har blivit blond. .... Så det är väl färgen det då, som jag haft (och har) nu i vår. Varför jag skriver om det här vet jag inte ;). 
 
Idag....kanske jag som sagt springer iväg och köper de där glasen, det skulle man ju kunna ge sig fan på att jag gör, urskillningslöst. Mot kvällen är jag och Pixie bjudna på middag hos syster med familj <3, och jag planerar ytterligare lånande av Morse-serien. Och det skall bjudas på melon-likör. Vilket lät gott ända till dess hon sa den är sur, surt=uuuhhh!!! Men vi får se, suprise me! Snart är det varmt nog för lite Sunna-promenader ute också, hon älskar ju det. Det gör jag också, förutom de tillfällen när hon inte blivit nöjd utan står och brutal-vrålar i hallen sedan för att gå ut igen. Tack och lov händer inte just det särskilt ofta. Nå, idag känns det som att vi behöver lite rosa musik här, kanske 50-tals rock :). Jag planerar att hinna tova lite mer, har en deadline på det, samt städa köket. Och jag håller på att tömma mitt häxskåp som skall flytta samtidigt som jag då får bokhyllorna hit, vilket nog sker alldeles strax :).