Huset som gud glömde

Min lilla kaktussamling :-D <3, glömde redigera bilden innan och nu orkar jag inte ;-) så det får vara grå-trist. Är otroligt glad för dessa, och jag får ju för mig att jag kan få just kaktusar att överleva också ;p. 
 
Igår hade jag och Pixie en vattenmelon-picknick vid elva, superskönt verkligen och jag är glad att hon är smart nog att lägga sig i skuggan större delen av tiden. Mitt skov har inte gett upp men det har blivit mycket bättre i alla fall :). Det går att leva. Närmare kvällen träffades jag och systerdotter för lite sallad i en park, sjukt gott och sjukt varmt ;), känns fortfarande inte som att jag är helt van värmen, men klagar icke!! Jag älskar det, om än jag kände mig lite skum i måendet efter alla timmar ute ;). Mer vatten!! 
 
 
 
Idag är en "fri" dag, obokad alltså. Så jag har en liten fundering på att inviga bikinin för året, men bollar tanken om att ligga här på gården och o-mysighetsfaktorn en hel del. Det är ju såå smidigt att bara gå ut och lägga sig här, men denna sommar totalt o-nice med den stora baracken ståendes mitt i allt osv osv. Nu har det sista av de par som bott här längst (i huset) gått isär också, så vi är tre par på 10 månader. Det existerar två lägenheter (uttrycker mig så) vilka sökt lån för att köpa men fått nej, än så länge, kanske någon annan bank säger ja ifs. MEN.....där ser man att det inte är så himla pissenkelt....som det framställs hela tiden.....jag kan tänka mig att det är stressande. Om jag skulle vilja köpa lägenhet, så skulle jag vänta tills jag fick napp på en nere på stan i något av de äldre husen, med öppen spis eller kakelugn, badkar och balkong, en tvåa med stora ljusa rum och så många våningar upp det bara går. Jag skulle alltså inte köpa bara för köpandets skull, som här, längs en galet trafikerad gata. Nej tack. Menat att ska man köpa (jag) så ska det väl vara 100%, inte 40% och tanken om ett möjligt klipp som inte alls innehar någon säkerhet. Nope. Nix. Icke. Men det är ju jag det. Ja just ja....måste tillägga att det är himla roligt att se att just det här huset med "alla" som bestämmer har helt egna lagar att gå efter, vad skönt det måste vara!! Vi har fått färdigtryckta röstsedlar inför mötet första veckan i Juni och den ena säger -Ja tack, jag vill ha bostadsrättsförening och köpa min lgh. ... och den andra säger -Ja tack, jag vill ha bostadsrättsförening och fortsätta hyra min lgh. ....Se där ja, vad ska jag välja vad ska jag välja lixom (??)...ingen röstsedel står ju för min åsikt att NEJ tack jag vill INTE ha bostadsrättsförening. Ha! Hela den här farsen känns ju dubbelgullig!
 
Det blev en snap igår men så dog telefonen, jag tar det personligt -_- !
 
En smärre reflektion är hur jag gått från "ALLT det här vill jag göra/lära NU" till det tillstånd jag är i just nu....vilket bara ÄR. Vilket är superskönt om än jag gärna vill se mig vara social och igång också, men just nu är det såå himla njutbart med stilla dagar i solen. Socialiseringen sträcker sig max till dem jag vet på förhand kan vara tysta i mitt sällskap. Där det inte behöver vara ett konstant bollande av energi och upprätthållande av samtal. Utan det kan bara vara. Men det är också tre månader kvar av sommaren, jag hinner nog! Just nu är det skönt med lugna dagar då kommande vecka startar med tre dagars intensiv aktivitet/socialisering. 
 
Ska lägga kött i marinad inför imorgon när Linda dyker in, och i övrigt bara vara. Borde nog dammsuga men...ingen dör av att det går någon dag till heller. Cykla till ica för att fylla på med frukt, vilket håller mig från allt godis och skit just nu och funkar bra. Dag 5 av skött kost. Nu ska jag fixa en lunch, lyssna på podd eller musik och sedan starta dagen. Önskar er en riktigt fin dag :-D <3!