Idag, en kortis :)

Tänkte skippa bloggandet idag men några få ord hinner jag nog ;). Letade en random bild som passade för dagen och landade på denna. Om en och en halv timme ska jag sticka till Man´s Ruin minsann, en gåva jag är otroligt tacksam för. Blir en av de större sakerna jag gör detta. 
Valborg var superbra verkligen, men det tänkte jag ägna ett eget inlägg till där bilderna blir med och nu har jag inte några bilder på datorn så. 
Pixie har dagmamma idag så hon blir hämtad efter lunch och får vara på dagis till sent ikväll när hon får skjuts hem igen. 
Morgonen var full av mardrömmar, som vanligt, oj vad jag var arg! Det handlar om att hantera när någon annan tar sig friheten att bestämma över ens liv, stjäla, ljuga och bete sig fullkomligt galet/respektlöst. Och min position i den vakna världen är att bara låta det vara, ignorera och släppa. Vilket funkar rätt okej som vaken, men i drömtid försöker jag tydligen bearbeta det mycket mer. Det ska bli skönt när det är klart med dessa drömmar. Inatt skrek jag så en annan började gråta och var rädd för mig *himlar med ögonen*...i drömmen alltså. 
Därför är det bra att det är en så utomordentligt bra dag idag, som håller energierna ljusa och starka :-D. 
Nu måste jag öka farten här om jag ska hinna ut i tid och innan dess äta och fixa en massa. Önskar er en riktigt fin dag <3.