Kaktusar <3

Godmorgon kära läsare :-D, idag är det såå häftigt ute, som i ett terrarium och massor av dimma. Jag älskar dimma! Tänker mig Pixie-promenader mellan skurarna och i övrigt ha tvättstugan och ägna mig åt mer skapande. Vet inte riktigt hur mycket av allt jag hann packa undan i min flytthets ;), så jag behöver nog leta mina färger för att kunna måla ordentligt. 
 
Bilden...för att kaktusar känns rätt! Tänker mig att katterna låter dem vara också ;), och de är små och smidiga <3. Jag hade en underbar vacker önskekaktus som lös i mörkret, men den välte de små monstren ned i golvet så pass många gånger att den till slut inte överlevde. Nytt försök på det tänker jag mig! Jag har dessutom ett litet mini-växthus (nedpackat naturligtvis) där en fin samling av minisar kunde bo. 
 
Gårdagen var...tjah...slö skulle jag vilja säga, men åstadkom ändå en del av vad jag tänkt mig. Startade också upp en "kur" med äppelcidervinäger, först endast som ansiktsvatten....så får jag se om det kan göra lite mirakel på sikt. Bikarbonat verkar också vara en suverän grej för huden, och är antiinflammatorisk. .... Hur som, det var en lugn dag igår med aningens skapande, precis så som jag tänkt mig. Jag och Pixie drog iväg till Tasseborg där hon fick välja ett tuggben att ta hem och sedan cyklade jag iväg för att köpa kokosmjölk till kaffet. Den här årstiden är verkligen så fri och lättsam. 
 
Tror hela familjen är lite utslagna av vädret idag ;), alla tassförsedda ligger i soffan och ser ut som blöta fläckar ungefär. Medan mitt kaffe tog slut innan jag ens hann smaka det :-o! Dagen skall startas med Oprah och en mer kraftfull lunch bestående av kotlett rent av. Insikten i att inköpet av mat som skedde för en månad sedan både räckte och blev över, en intressant upplevelse :). Det gör det roligt att fylla på inför kommande helg. Det är nästan så att jag drar mig åt att titta på enklare recept för att skapa i köket rent av....inte illa ;). Ingenting av det jag tillagar till vardags behöver några recept så enkelt det är, och väldigt AIP förstås. Även inom AIP lär man ju kunna trolla med recept, men jag har inte engagerat mig så pass ännu....intresset är ju inte så högt för den biten. Just nu är jag mer dragen åt att hitta bakverk och godis-recept ;)....glass och dylikt. Små ting som samtidigt går att dekorera i färg och annat...så det är lika bra för ögats njutning som för smaklökarna. Där är AIP:n klurig som attan....där inte ens dadlar är okej som sötningsmedel för att det är för sött....precis som honung....etc...kul godis då *himlar med ögonen*. Så jag får la fuska lite om jag ska göra något sådant. 
 
Rosa glass :-D