Korkade filmer och sol

Hittade massa illustrerade quotes av Heather Stillufsen igår på pinterest, vilka jag tyckte var tilltalande och sparade ett gäng. Tacksamhet är en känsla som bör få sin plats varje dag helst, då den är så bra att bygga vidare från. 
Det har varit på tapeten i samtal etc om så kallade Visionboards, och jag har faktiskt aldrig gjort något seriöst försök att skapa en. Hade inga planer på det nu heller men har faktiskt börjat ändra mig där, eftersom saker går att göra digitalt idag så är det så mycket smidigare också! Jag har tagit mig tiden att börja skriva ned vad och hur jag vill ha det, med det yttepytte problemet att....jag inte vet vad jag vill?! Så att komma fram till vad jag vill är nog fokus nummer ett, menat mest som i "hur jag vill leva mitt liv". Jag vill att det ska vara en passion i det jag gör, således ska det vara något jag vill på riktigt. Hur som, mycket dagboksskrivande nu, det var många år sedan, men även det har sin egna agenda. Fortsatt sökande efter vad som känns viktigt, i det lilla och i det stora, hur energin fördelas och vad man gör med sin tid. 
 
Mötet igår var lyckat i alla fall. Jag uppskattar när saker resulterar i något handfast. Idag är det sittning nummer två hos Anette på Man´s Ruin, fortfarande en gåva till mig detta, och det kommer resultera i fler blommor idag. Samt en liten extra-grej på en helt annan del av kroppen....smart att slänga in pyttesmå saker som annars skulle bli onödigt dyra att göra ensamma. Visar bild när det är klart. Idag ska jag anstränga mig att inte vara en halvtimme för tidigt också....det där är mitt "problem".....jag är alltid sjukt tidig, så ofta får jag stå och vänta ett tag på plats för att inte komma "oförskämt tidigt". Så...idag missar jag en hel soldag men det är det värt :-D. 
 
Mer saker som är på tapeten är gym, äntligen. Det är något jag visualiserat att jag ska få komma igång med igen, men inte riktigt funnit någon lucka för möjlighet, nu har jag den och tar den direkt såklart. Jag ska bara träna svank-musklerna ;-D hahaha, nä men huga vad det känns så, svagaste svanken! Det här har hela tiden varit en del av min bild av hälsa, så det känns väldigt positivt. 
 
Tror mina nattliga drömmar äntligen börjat ta nya vägar *peppar peppar*....inatt drömde jag om kineser exempelvis (hunden). Mycket mer normalt än de senaste tio månaderna :-D! Faan vad gött! Idag har vi fullmåne också, så jag tänker ägna min kväll åt kyckling och skräckfilm ;). Försökte se en tjejfilm igår, eller jag såg den, och så sjukt irriterande!! Grundpoängen man tar med sig ur den är att en gift man är otrogen och inleder ett nytt förhållande, och exfrun bestämmer sig påhejad av sina väninnor och sin mamma om att ta och anstränga sig lite mer för att vinna tillbaka honom :-o...där ingick att ändra utseende och bli en spännande kläddesigner. Alltså va?? OCH att hon ber honom om ursäkt för "sin del" i att det blev som det blev....! Och då var det ändå väl kända skådisar i denna. Helt sinnes. 
 
Nå, nu ska jag äta något relativt snuskigt så pass att jag har nåt i kroppen inför dagen, och sedan ta och cykla iväg. Pixie hänger med Linda idag :-D *tacksam*! Och resten av er.....ut i solen med er :)!!
#1 - Madde

Å dagbok vill jag med skriva borde kanske köpa en?!

Svar: Gör det :-D, det ger en bra överblick att få allt nedskrivet <3.
Trollkatt