LOA

Jag är glad att jag befinner mig i en ny cykel av klarhet. Jag är precis redo att aktivt arbeta med LOA (Law Of Attraction) igen. Jag vet att det fungerar, om än jag bara prövat det på små små ting, tidigare i livet, om jag tänker på just min aktiva medvetna bit. Saker behöver ligga rätt i tiden för att verkligen passa in och fungera för det bästa. Och allting sker inte på sekunden såklart, därför är tillförsikt ett måste. Igår fick jag ett brev som påtalade att -Vill du fortsätta "på din resa" behöver du ungefär 20 000:-. Så min känsla är att jaha.....då får jag väl ha det då :). *Andas in överflöd, och ut brist*. Och med den attityden planerar jag att sätta detta i rull alldeles strax och leva i vetskapen om att det fungerar och blir som det ska. Jag hade redan innan detta brev dök upp nosat på LOA en del för att friska upp minnet, och det här känns lite som en självklar "utmaning". Inte då menat som en kamp, utan som ett test snarare. Det känns spännande. Tillförsikt mina vänner....är något vi alla behöver lära oss. 
 
Vad jag känner är att min canvas är ganska ren, sett på det yttre planet i alla fall. Vilket gör det mycket lättare att fokusera och dra in exakt det som är viktigt och inte en massa onödigt trams. 
Jag är i övrigt på dag fyra av min sockeravvänjning nu, om än fruktos ännu intas lite extra. Helgens frossande skapade massor av ohälsa vilken tack och lov var så pass rejäl att den fick mig att göra ett aktivt val med kraft bakom denna gång. Så arbetet med hälsa/kost är konstant i framkant i mitt liv just nu, medan fokus mot LOA samtidigt börjar ta form. Jag tänker mig flera mindre delmål fram till de saker jag vill uppnå som är större. Jag tänker på allt från boende, sysselsättning, skapande....till resor och upplevelser. Jag tycker saker som detta är otroligt spännande, det är ju ens eget liv det handlar om :-D. Och jag är inte det minsta brydd över att ta hjälp på vägen dit heller, jag tänker mig att det kommer vara ett långsiktigt ge och ta. Allting är en process och vi är mänskliga, inga robotar, så även den aspekten gör att var sak måste ha sin tid. Alla mina monster jag lever med är en klar manifestation utifrån attraktionslagen, jag har verkligen önskat in dem i mitt liv. Wynja var också någon jag jobbade extremt hårt för. Hur som, det är ingen mening att skriva ut i förväg vad jag aktivt tänker mig att arbeta emot, utan det får snarare bli en lista att pricka av när det väl existerar, då kan jag nämna det här. Jag har ännu inte skapat någon tydlighet ens för mig själv i ämnet ännu. 
 
Igår var en familjedag samtidigt som jag var väldigt jäkla sjuk, men allting går. Idag är mer vila istället. Jag har en samling på 5st minikaktusar nu som jag behöver googla fram namn och skötselråd på, men de är ack så söta verkligen. Får posta en bild snart. Imorgon är jag bjuden på middag fast här hemma hos mig eller ute, vi får väl se. Till veckan är det tre dagar fullbokade varav en är sittning nummer 2 på magnoliorna på min vad. Även det något jag önskat under många år men aldrig helt....sett framför mig exakt vad jag vill ha, nu gick det snabbt ändå. Hur som....det är en spännande sommar!