Mhmmm....

Idag är en dag då jag planlöst surfar runt på alla sidor, inte vet vad jag ska skriva om här, och sist landar på pinterest och bara känner att Ja, precis! För jag brukar ha mer planering och fokus än jag har precis nu, och just nu känns allt snarare löst och hängande. Jag har oftast tremånadersplaner, men Maj är fullkomligt "fri" vilket kan låta bra, men för mig personligen är det alltid bäst med lite att hålla sig till. Gårdagen utmynnade inte i några resultat, och det ogillas definitivt. Jag kom inte vidare vad gäller "jobbsnacket" och det viktiga samtalet jag skulle få gjort igår blev obesvarat, så även sms och mess på messenger. Vilket gör att det inte verkar vara så viktigt helt enkelt. Den mentala punktlistan gick inte riktigt att pricka av helt enkelt. Verkligheten är ju också som så, att varenda liten detalj som kan skapa livet i sig, hänger på mig. Jag är den enda som kan förändra, skapa, få saker gjorda. Så himla klart, men det är viktigt att vara medveten om. Ingen annan lägger något tillrätta. Vad som saknas är små delmål, som är vid sidan av flytt och jobb. För de två är så "stora" om man kan uttrycka det så. Vilket gör att det går inte att ha bara dem som något att sträva efter då de tar så lång tid att uppnå och vägen dit är krånglig, vilket gör att det på sikt skulle kunna bli nedslående om det är det enda fokuset som finns. Min dröm inatt handlade om att byggisen här skulle visa mig mitt nya hem, och vi fick gå uppför tusen rangliga trappor och slutligen en ranglig stege och mitt hem var beläget på ett sätt som gav mig sådan höjdskräck att jag fick krypa på golvet och blunda för att att ta mig fram haha. Han var ju jättenöjd med stället, jag...not so much ;).
 
Så....enligt "hörsägen" skall en såkallad flyttstädning vara bokad här till imorgon Onsdag, och då betyder det att jag är fri allt som har med renoveringen att göra sedan. Så den punkten kan prickas av, mitt hem blir mitt igen. Nästa sak som sker imorgon är att mitt gamla häxskåp hämtas och ersätts med två stycken bokhyllor, redo att börja samla böcker <3. 
 
Vädret verkar bli riktigt bra framöver så det är dags att bege sig ut i skogen helt enkelt. Jag ska använda en del av sommaren till att se om det går att nå mer, .... för häxan då...., komma lite längre, uppleva mer. Jag kan inte göra sådant i grupp, eller jo kanske, om jag får bestämma själva sysslan så möjligtvis, men när vi arbetat i grupp har mycket handlat om inre arbete, kontakt med sig själv, intuition osv, inte magi. Och jag är ju lite besvärlig....jag vill gärna se känna höra...som häxa, inte som "andlig kvinna"....här finns ingen dissning alls...och jag kan inte beskriva vad jag vill ha sagt men....jag vill SE hur träden flyttar sig runt mig, hur de böjer sig ned och hur de kommunicerar, jag vill inte gå i drömtid och "tro mig se det", eftersom jag vet att det är en skillnad på det och på att se....jag har upplevt båda sorter i mitt liv, om än det jag eftersträvar var så extremt många år sedan, en del av det i alla fall. Jag vill kunna hålla elden i min hand, obränd, och inte bara sitta jämte den och skåda, när jag vet att går...vissa gånger, andra gånger inte. Ja det spelar ingen roll....det blev lite obehagligt att skriva ut om detta också haha. Det blir lite för mycket av wow...the crazy person ;)....men men. Jag får la vara det då, men lite mer i tystnad kanske. Saker och ting både finns och går i alla fall, och jag är övertygad om att det står för oss alla....bara det att vi vänt oss från det så mycket så det har blivit något onaturligt. Men för min del......är det dags att gå ut i skogen igen nu. Jag ska bara ta farväl av alla dessa byggisar här i hemmet först.