Nu är allting klart.

Godmorgon :). Hur amazing var inte gårdagens väder?! Jag och Pixie inledde detta med årets första picknick, dock inte särskilt långt hemifrån denna gång. Självklart brände jag mig lite i solen det första jag gjorde, då jag inte har en aning om var min solskyddsfaktor håller hus just nu pga renoveringen. Men...nu ÄR jag fri och de ÄR helt färdiga. De sysslade med lite småfix under gårdagen och sedan kom en tjej och gjorde ett "flyttstäd" av badrum och hall. Nu kan jag beskåda människorna i den andra trappuppgången vilka precis fått påbörja denna resa i förra veckan och kommer få leva med det under hela sommaren. ...sedan klev två paranta damer in här och hämtade skåpet och lämnade två höga smala hyllor istället, där mina böcker skall bo. Behöver dock leta rätt på femtusen pluppar som kan bära hyllplanen då flera sådana gått döden till mötes och var obrukbara. Jag klurar aningen på placeringen av dessa hyllor, men gissar att de får stå där de står så länge ändå. 
Och så kom Linda hit också, och vi passade på att ta med Pixie till Olssons Kulle där vi satt i solen ett tag medan hon sprang runt i gräset. Jag slängde in lite kycklingklubbor i ugnen till oss och Linda fick låna min pendel för att testa några enkla frågor. Sist och kanske mest spännande av allt.....så gjorde vi ett antal tester för att se vilket hus i Harry Potter-historien jag tillhör ;)....och det landade på Ravenclaw. 
 
Så, idag ska jag försöka hitta en perfekt balans i utomhus och städning av hemmet. Dagen (efter lunchen) får starta med dammsugning och att bädda rent i sängen, SEN får vi gå ut. Älskar att jag återigen kunnat ställa ut katternas lådor i hallen, och få bort allt sådant grus och snusk ur sovrummet. Det hamnar ju verkligen överallt. Sedan är det salvia-dax och lite skurande av golv. Köket behöver en all-over-städning snart också, med fönsterputs. Maj är en perfekt månad för rejäl vårstädning ju. Känner mig extremt peppad på det. Sedan tar jag med Pixie till Björkbacka för lite picknick igen, ska leta solskyddsfaktorn till oss båda först bara. Lite bok och lite musik på det. Underbara dagar! 
 
Belysningen i badrummet är...kraftfull. Jag ser saker. Som ansiktsbehåringen eller vad man säger ;-D hahaha. Jag ser varenda jäkla por. Och tänker på alla de som med glädje talar om för mig att jag har fräknar....vilket jag nu för tiden mest mumlar ett svar till. Det är ju inte fräknar, men går det att vrida det till det så gärna för mig, jag älskar fräknar. Vad det ÄR, är biverkning av medicinen plaquenil som jag ju slutat med nu senast...även kallat solfläckar....men tanken om fräknar, jag är med på den ;)!! Hur som...bra belysning skall få innebära mer noggrann hy-skötsel...nu när jag ens ser något. 
 
Älskar pinterest (no shit?), och alla vackra bilder. Den här mannen klädde verkligen i alvstilen :). Undrar om han har linser eller om hans ögon är sådär coola på riktigt. 
 
Jag fick på riktigt en sovmorgon idag, en som funkade <3. Och morgonens drömmar var....skumma mestadels. Jag var gravid, sådär smälltjock och hade gått över tiden, och innanmätet ville icka komma ut. En otippad far fanns också. Osäkert vad min åsikt i saken var, mest ett -jaha...så det blev så här ändå alltså. Ett konstaterande. Det besvärliga var mest att jag traskade runt i krogmiljö och försökte finna en plats att försöka föda på. 
 
Resterande av denna månad skall jag använda till att reclaima min personliga energi, nu när det går. Och månaden avslutas med sittning nummer två på tatueringen, vilken nu läker fint :). Den här sommaren känns verkligen spännande, och ny. Det är så mycket jag redan gör annorlunda i livet/vardagen, och på den vägen fortsätter det. Det i sig självt är spännande. Bara en sådan sak som att gå in i sommaren mer frisk och medicinfri, det är en stor grej. Nu ska jag slänga ihop en hamburgare medan jag lyssnar på någon podd, och sedan bli klar med första delen av städ så vi kommer ut nångång. Och note to self.....aldrig mer köpa ljusrostat kaffe!!!